Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman
  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
shoppen

Inika oogschaduw

Speciaal voor de feestdagen heeft Inika de Eyeshadow Chocolate Gift Box bedacht die 3 Belgische chocolaatjes van melkchocolade bevat, vier limited edition oogschaduwkleuren en twee oogschaduwkleuren uit de vaste Inika collectie.

Inika minerale oogschaduw is zeer rijk aan pigment met uitbundige, intense en langhoudende kleuren. Het wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke, pure ingrediënten, waardoor ze geschikt zijn voor de meest gevoelige ogen. De oogschaduw is droog en nat te gebruiken.

Dit zijn de kleuren, die in de doos zitten:
Lemon Cream: Een lichte geel/goud met shimmer. Perfect als highlighter of om te blenden.
Mint Choc Cup: Een gedurfde shimmery groene tint. Haalt je oogkleur op.
Coffee Cream: Een intense aardetint. Ideaal voor het creëren van diepte en geven van definitie. ‘The new natural smokey eye’.
Crème Caramel: Een warme honingkleur. Te gebruiken als highlighter of als ‘nude’ tint.
Turquoise Liquor (Turquoise uit de vaste collectie) Adembenemend diep turkoois.
Licorice (Thunder uit de vaste collectie) Een matte zwart. Ideaal voor smokey eyes of een dramatische edge.

Met de zes oogschaduwkleuren kan heerlijk geëxperimenteerd worden. Alle kleuren kunnen gecombineerd worden met kleuren uit de bestaande collectie. En wil je nog tips dan kan je het boekje gebruiken. Hierin staan twee voorbeelden van feestelijke Inika oogschaduw looks met stap-voor-stap instructies. De elegante zwarte doos doet denken aan een luxe doos met chocolade bonbons. Een zwart lint en zegel van was met het Inika logo maken het geheel onweerstaanbaar.