You are here: Home » Beauty » CATRICE Lash! Boom! Bang! kunstwimpers

CATRICE Lash! Boom! Bang! kunstwimpers

geschreven door Constance

Lange en volle wimpers, wie droomt daar niet van. Mascara en wimperserums helpen je al aardig op weg, maar de beste manier om een expressieve en intense look te creëren is het gebruiken van kunstwimpers. Met de Limited Edition “LASH! BOOM! BANG!”, lanceert CATRICE 5 verschillende sets. Van fijn en natuurlijk tot volumineus en extravagant, de wimpers bieden je de juiste highlight voor een dagelijkse make-up stijl en geven de look een boost. Het mooiste is, de wimpers zijn dierproefvrij en vegan, dus zijn perfect voor alle lovers van cosmetica zonder dierlijke ingrediënten. De bijpassende wimperlijm en wimperkruller zorgen voor een long-lasting krul. De nieuwe Limited Edition is verkrijgbaar van eind februari t/m maart 2019.

Een wimperkruller is de absolute must-have als het gaat om perfect gekrulde wimpers! The Lash Curler
met zachte silicone pads heeft een ergonomisch design en is ook fijn in gebruik voor de non-pro’s!
Deze wimperkruller maakt het gemakkelijker om een perfect gekruld resultaat te bereiken.

Showtime voor de ogen: kunstwimpers voor iedere oogkleur en vorm maken van elke make-up stijl een ware eyecatcher. De 5 versies van discreet tot extravagant bieden een natuurlijke gedefinieerde, volle wimper-look voor spannende momenten, op kantoor of op je volgende feestje.

Invisible hold: de Lash Glue bevestigt kunstwimpers, om wat spanning toe te voegen aan het dagelijks leven of om de hele nacht door te dansen. Het kan nu nog nauwkeurig met een fijne borstelapplicator langs de wimperlijn worden aangebracht, droogt snel en kleurloos.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com