Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • Omdat weggooien zonde is; Too Good To Go Omdat weggooien zonde is; Too Good To Go
  • ‘Verbouw’ je huis met de VELUX MyDaylight app ‘Verbouw’ je huis met de VELUX MyDaylight app
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • Beveilig je huis met Ring Beveilig je huis met Ring
  • Voordelig uiteten met RestaurantKaart Voordelig uiteten met RestaurantKaart
wonen

WoonVeilig introduceert Smart Assist

WoonVeilig introduceert Smart Assist, maw. als iedereen het huis verlaten heeft wordt automatisch het alarmsysteem ingeschakeld. WoonVeilig introduceerde in 2008 als 1e een online meldkamer en een app waarmee je het alarmsysteem kunnen bedienen. Naast de app kan het alarmsysteem ook bediend worden met een bedieningspaneel met pincode, een sms-bericht en met een afstandsbediening.

Al deze vormen van bediening hebben een nadeel dat je het niet moet vergeten en dat het handmatig moet worden bediend. Vaak controleert men pas achteraf of het alarmsysteem wel is aangezet. Dit is voortaan verleden tijd met de introductie van de nieuwe slimme dienst Smart Assist. Zo heb je altijd een veilig gevoel en is thuis alles onder controle.

Met behulp van Geofencing wordt vooraf een thuiszone ingesteld door een virtueel hek rondt het huis te plaatsen en je kan zelf de straal van deze thuiszone opgeven. Als de laatste bewoner de thuiszone heeft verlaten dan zet WoonVeilig het alarmsysteem volledig automatisch aan. De 1e bewoner die thuiskomt krijgt automatisch een bericht met een vraag om het alarmsysteem uit te zetten. Het alarm wordt dus niet automatisch uitgezet. Dit om vergissingen te voorkomen. Samen met klanten van WoonVeilig is Smart Assist uitgebreid getest en deze nieuwe dienst wordt vanaf nu gratis aangeboden aan alle WoonVeilig klanten die de WoonVeilig Beveiligingsdienst hebben.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?