You are here: Home » Beauty » Stralend de lente van 2019 in met CATRICE

Stralend de lente van 2019 in met CATRICE

geschreven door Constance

Innovatieve, hoogwaardige producten die perfect aansluiten op de laatste catwalktrends; CATRICE laat beauty en fashion samenkomen. Geïnspireerd op de internationale lente- en zomercollecties, gaat CATRICE 2019 in met vele nieuwe musthaves die passen bij 5 opwindende, nieuwe trends. De
innovaties liggen vanaf 28 januari in de winkels.

De NO MAKE-UP LOOK focust op zachte tinten en bewijst hiermee hoe opvallend een vrijwel onzichtbare look kan zijn. Het wordt allemaal wat uitbundiger met de VISUAL WOW &
EFFECTS: beautyholics maken gegarandeerd een statement met deze bijzondere en veelzijdige producten. Bij RESHAPE & PLUMP & BOOST draait het om het creëren van prachtige contouren en
extra volume, terwijl PERFORMANCE FOR EVERY LIFESTYLE hoogwaardige beautyproducten bevat die zelfs de meest actieve levensstijl aan kunnen. En last but not least STORYTELLING. Deze trend spreekt de wereld van social media aan, een wereld waarin zowel influencers als hun lezers en volgers een nieuw hoofdstuk kunnen toevoegen aan hun dagelijkse make-uproutine. Verfrissende veelzijdigheid voor de lente – by CATRICE.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com