Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas
  • s.Oliver Feels likes Summer geur s.Oliver Feels likes Summer geur
  • Voorjaarscollectie Bugatti Shoes Voorjaarscollectie Bugatti Shoes
  • Loungen op de Lamzac Hangout Loungen op de Lamzac Hangout
  • FLOSSY Style schoenen FLOSSY Style schoenen
shoppen

Veilig je spullen achterlaten op het strand

Wie herkent dit niet? Je wilt, tijdens een mooie warme stranddag, een lekkere duik in zee nemen, maar wie let er dan op je tas waarin je portemonnee, telefoon en sleutels zitten. Want hoe kan je die veilig achterlaten op het strand? Dat is vanaf nu mogelijk met Safego, en dit is een razend handige mobiele kluis die je aan je strandbed, een hek, boom of parasol kunt klikken.

De bedenkers (Maurice de Bruin en Max van Steekelenburg) werden 3 jaar geleden zelf bestolen op het strand van Curaçao en zij voorkomen dat andere mensen hetzelfde overkomt. Daarom brengen zij nu de draagbare kluis Safego naar Nederland en de rest van Europa toe. De diefstal op het strand leidde tot een lang parcours om de perfecte oplossing te vinden. Met Safego als resultaat, ofwel een mobiele kluis die je bijvoorbeeld aan je strandbed of een bankje kunt klikken om er waardevolle spullen in te bewaren die je graag bij de hand wilt hebben. Even terloops in een tas graaien en kostbare bezittingen meenemen is er  niet meer bij.

Ga je volgende week naar de Vakantiebeurs? Daar kan je de Safego voordelig aanschaffen (standnummber E067). De Safego weegt nog geen halve kilo en is 18x19x10 centimeter groot. De staalkabel heeft een lengte van 450 millimeter en is 6 millimeter dik. Het ABS-plastic is zeer stevig en waterdicht. De draagbare locker is af te sluiten met een sleutel of een cijferslot, gemaakt van roestbestendig vernikkeld zinklegering. De Safego is verkrijgbaar in 5 kleuren; zwart, blauw, wit, roze en groen en wordt geleverd met 2 sleutels en een polsband waaraan de sleutels te bevestigen zijn.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?