You are here: Home » Accessoires » De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom

De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom

geschreven door Constance

Het bedrijf Goal Zero, dat klimaatneutrale mobiele energieoplossingen ontwikkelt, introduceert de nieuwste Sherpa powerpack-reeks: de Sherpa 15, de Sherpa 40 én de Sherpa 100AC. Dankzij de compacte behuizing en het lichte gewicht mogen deze powerpacks gewoon mee in je handbagage en de uitgebreide aansluitingsmogelijkheden, zoals draadloos opladen, high-speed Power Delivery, USB-C, DC en 220V voorzien heel veel verschillende apparaten van stroom, zelfs MacBooks. En icm.  combinatie een Goal Zero zonnepaneel zit je, waar je ook gaat, nooit meer zonder power.

De Sherpa 100AC Power Pack biedt een grote batterijcapaciteit in een bijzonder compacte behuizing. Met een afmeting van slechts 14,7x 3,8×13,3 cm en een gewicht van 864 gram, kan de Sherpa 100AC gewoon mee in je handbagage. Met de capaciteit van 98 Wh kan een laptop tot 2 keer en een smartphone tot wel 10 keer opgeladen worden. Ook tablets en andere apparaten sluit je heel makkelijk aan op de diverse outputs van de Sherpa 100 en zelfs draadloos opladen is mogelijk.

De Sherpa is ook verkrijgbaar in kleinere uitvoeringen. De Sherpa 40 is een lichtgewicht powerbank van 19×11 cm en weegt maar 380 gram. Met de batterijcapaciteit van 44,4 Wh kan een smartphone ongeveer 4 keer opgeladen worden. De Sherpa 15 (12.7×6.85 cm) heeft een batterijcapaciteit van 14,7 Wh (3870 mAh) en is geschikt voor het opladen van smartphones, action cams en andere USB-apparaten.

Alle Sherpa’s kunnen opgeladen worden via het stopcontact, de sigarettenaansteker in de auto of via een Goal Zero zonnepaneel, zoals de Nomad 28. Zo creëer je een handige outdoor-combinatie met een onuitputtelijke energiebron, en zero emission!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com