Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • OPPO AX7 smartphone OPPO AX7 smartphone
  • December cadeaumaand; A Glittery Christmas met Cellularline December cadeaumaand; A Glittery Christmas met Cellularline
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
ladygadgets

De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom

Het bedrijf Goal Zero, dat klimaatneutrale mobiele energieoplossingen ontwikkelt, introduceert de nieuwste Sherpa powerpack-reeks: de Sherpa 15, de Sherpa 40 én de Sherpa 100AC. Dankzij de compacte behuizing en het lichte gewicht mogen deze powerpacks gewoon mee in je handbagage en de uitgebreide aansluitingsmogelijkheden, zoals draadloos opladen, high-speed Power Delivery, USB-C, DC en 220V voorzien heel veel verschillende apparaten van stroom, zelfs MacBooks. En icm.  combinatie een Goal Zero zonnepaneel zit je, waar je ook gaat, nooit meer zonder power.

De Sherpa 100AC Power Pack biedt een grote batterijcapaciteit in een bijzonder compacte behuizing. Met een afmeting van slechts 14,7x 3,8×13,3 cm en een gewicht van 864 gram, kan de Sherpa 100AC gewoon mee in je handbagage. Met de capaciteit van 98 Wh kan een laptop tot 2 keer en een smartphone tot wel 10 keer opgeladen worden. Ook tablets en andere apparaten sluit je heel makkelijk aan op de diverse outputs van de Sherpa 100 en zelfs draadloos opladen is mogelijk.

De Sherpa is ook verkrijgbaar in kleinere uitvoeringen. De Sherpa 40 is een lichtgewicht powerbank van 19×11 cm en weegt maar 380 gram. Met de batterijcapaciteit van 44,4 Wh kan een smartphone ongeveer 4 keer opgeladen worden. De Sherpa 15 (12.7×6.85 cm) heeft een batterijcapaciteit van 14,7 Wh (3870 mAh) en is geschikt voor het opladen van smartphones, action cams en andere USB-apparaten.

Alle Sherpa’s kunnen opgeladen worden via het stopcontact, de sigarettenaansteker in de auto of via een Goal Zero zonnepaneel, zoals de Nomad 28. Zo creëer je een handige outdoor-combinatie met een onuitputtelijke energiebron, en zero emission!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?