You are here: Home » Eten & koken » Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep

Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep

geschreven door Constance

De kerstdagen zijn hét moment om jezelf en anderen even lekker te verwennen en helemaal los te gaan op al het lekkers dat er rond die tijd verkrijgbaar is. Met als klassiekers natuurlijk de kerstkransjes die ieder jaar de schappen van de supermarkt vullen. Kerstbomen worden ermee volgehangen en er binnen een dag weer uitgesnoept. Vaak voordat je zelf nog maar de kans hebt gehad om er eentje te eten. Maar daar komt nu verandering in, als het aan Hands Off My Chocolate ligt. Zij vonden dat het weleens tijd werd voor iets nieuws en introduceren ’s werelds eerste kerstkransjesreep.

Een reep die bestaat uit 14 chocoladekransjes, in 3 verschillende kerstsmaken. En belangrijk: deze chocolade is ontwikkeld om niet in de kerstboom te hangen en te delen met de rest, maar gewoon voor jou, jezelf en jij alleen.

Afgelopen Pasen bracht Hands Off My Chocolate als toevoeging op haar rondjesreep, ook al met groot succes ’s werelds eerste eitjesreep op de markt. Nu komt daar dus ’s werelds 1e kerstkransjesreep bij, dit zijn 14 kransjes in een reep, verpakt in een feestelijke verpakking en verkrijgbaar in 3 kerstige smaken; Strawberry & Meringue White Chocolate, Cinnamon Cookies Milk Chocolate voor een ultiem kerstgevoel en Nougat & Macarons 70% Dark Chocolate, perfect voor de puurliefhebbers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com