You are here: Home » Ladygadgets » MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION

MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION

geschreven door Constance

Morgen, 6 december is Amsterdam weer het decor van de grootste internationale premium lifestylebeurs van Europa: Masters of LXRY en het thema is dit jaar; de Genius Edition.

Het is de grootste editie ooit, waar op meer dan 42.500 m2 ‘the best of the best’ wordt getoond dankzij de genieën van 2018: uitblinkers, merken en bedrijven die opvallen in hun vakgebied. Dit jaar staat Masters of LXRY in het teken van innovatie en vernieuwende, unieke trends en ontwerpen. De 17e editie is daarmee nog internationaler en eigentijdser van opzet dan ooit tevoren.

Met de Genius Edition is Masters of LXRY gegroeid in zowel vierkante meters als aantal deelnemers en unieke exposanten, waarmee ook dit jaar de lat weer hoger is gelegd. Het is de enige plek waar het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, gastronomie, juwelen, horloges, boten, auto’s en travel onder één dak wordt getoond.

Dit zijn de openingstijden; Donderdag 6 december 20.00 – 01.00 uur (invite only)
Vrijdag 7 december 13.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 8 december 12.00 tot 22.00 uur
Zondag 9 december 11.00 tot 21.00 uur
Maandag 10 december 12.00 tot 19.00 uur (Business Monday)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com