You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur

Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur

geschreven door Constance

Helaas is ie net te laat om onder kerstboom te leggen maar ARCHOS breidt haar populaire lijn Oxygen-tablets uit met de Oxygen 101 S. En ondanks zijn lage prijs van 179,99 euro, biedt deze tablet premium-specificaties.

Het 10,1 inch LCD-scherm is met zijn full HD-resolutie ideaal om films en series te bekijken. De deca-core 4G MediaTek Helio X20 chipset is geschikt voor zwaar werk en biedt optimale connectiviteit en verder heeft dit model 3 GB aan RAM-geheugen en een opslagcapaciteit van 32 GB.

Een POGO-connector stelt je in staat om externe accessoires te verbinden, zoals een toetsenbord of docking station. De vingerafdruksensor ontgrendelt de tablet en beschermt gevoelige bestanden. De batterij van 6.000 mAh is voldoende voor een werkdag of entertainment tijdens een lange reis.

De Oxygen 101 S draait Android 9 Pie, is voorzien van nieuwe functies zoals een vernieuwd navigatiesysteem, geoptimaliseerd batterijgebruik, privacyverbeteringen en natuurlijk toegang tot de Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com