You are here: Home » Beauty » essence Trend Edition ‘Into the snow glow’

essence Trend Edition ‘Into the snow glow’

geschreven door Constance

Bergen die glinsteren in de sneeuw, glimmende ijspegels en sprankelend licht, wie ziet niet sprookjesachtige winterlandschappen voor zich als je denkt aan de koudere maanden van het jaar. Maar of het nu in de met sneeuw bedekte bergen of het hoge noorden is, sprankelende glitters en glinsterende texturen zorgen voor een ice-princess look. Van januari t/m maart neemt de essence trend edition ‘into
the snow glow’ je mee naar een fantastisch winterwonderland.

Om de dag met een mooie teint door te komen tijdens de koudere maanden spray je de subtiel ruikende set & glow fixing spray over je wintermake-up look! Fijne glinsterdeeltjes zorgen voor een stralende glow en de spray zorgt ervoor dat de make-up langer blijft zitten.
Het face & eye palette met een prachtig winters design ziet er niet alleen betoverend uit maar is met maar liefst 14 oogschaduwkleuren, 4 blushtinten en 6highlighters ook een echte allrounder. Met de hoog gepigmenteerde kleuren kunnen mooie looks gecreëerd worden. Dankzij de zachte texturen zijn
ze ook makkelijk te blenden.
Waar laat je al je beautyproducten? Natuurlijk in een bijpassend make-up tasje met holo-look.
Als het buiten kouder wordt, is een avondje metime precies wat je nodig hebt! Het peel-off glitter masker is dan de  ideale beautypartner. Het maakt de huid niet alleen superzacht en soepel, maar is ook een echte blikvanger dankzij de zilveren glitterdeeltjes. Breng het masker royaal aan, als het opgedroogd
is, kun je het heel gemakkelijk van je gezicht verwijderen.
De prachtige eyeshadow blender brushkwast met synthetische haren maakt het aanbrengen en blenden van oogschaduw simpel. Dankzij de glitters in het handvat ziet de kwast er ook supertrendy uit.
Sparkle on in winter wonderland! De sparkly lip topper bedekt de lippen met kleurrijke glinsterende
deeltjes en kan solo of over een lipstick worden aangebracht. De topper heeft een glossy feel en
smelt praktisch op de lippen.
blush & highlighting brush is een ideaal 2-in-1 product. Alle poedertexturen kunnen optimaal worden aangebracht met deze fluffy kwast van synthetische haren. De kwast doet denken aan glinsterende ijskristallen.
De lichtpaarse sugar face scrub met glitters hydrateert het gezicht en zorgt voor een zachte en schone huid. Op deze manier heeft je huid altijd een mooie glow, ook als het wat kouder is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com