You are here: Home » Aldi » As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone

As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone

geschreven door Constance

Zoals jullie weten heeft Aldi regelmatig smartphones in de aanbieding en as donderdag (29 november) is het weer zover. Dan gaat de Sony Xperia XA1 Plus smartphone in de verkoop. Dit Phablet model is de grote broer van de Xperia XA1.

De Xperia XA1 heeft een 5.5′ scherm (14 cm) met een full-HD (1920 x 1080 pixels)  en een Corning Gorilla Glas Display. De telefoon werkt op Android 7.0 Nougat en heeft 2 camera’s; 23 MP camera aan de achterkant en een 8 MP camera aan de voorkant, beide met SteadyShot.

Het geheugen van 32 GB is uit te breiden tot 256 GB met een micro SD kaart (niet meegeleverd) en het toestel heeft een 4 GB Ram geheugen. En je kan het toestel ontgrendelen dmv. de geïntegreerde vingerafdruksensor. De accu gaat lang mee (3430 mAh) en verdere specs zijn;  Bluetooth 4.2, GPS, NFC en USB Type-C.

Meer informatie vind je op de Sony website.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com