Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
  • Test; De Wiko VIEW XL smartphone Test; De Wiko VIEW XL smartphone
ladygadgets

As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone

Zoals jullie weten heeft Aldi regelmatig smartphones in de aanbieding en as donderdag (29 november) is het weer zover. Dan gaat de Sony Xperia XA1 Plus smartphone in de verkoop. Dit Phablet model is de grote broer van de Xperia XA1.

De Xperia XA1 heeft een 5.5′ scherm (14 cm) met een full-HD (1920 x 1080 pixels)  en een Corning Gorilla Glas Display. De telefoon werkt op Android 7.0 Nougat en heeft 2 camera’s; 23 MP camera aan de achterkant en een 8 MP camera aan de voorkant, beide met SteadyShot.

Het geheugen van 32 GB is uit te breiden tot 256 GB met een micro SD kaart (niet meegeleverd) en het toestel heeft een 4 GB Ram geheugen. En je kan het toestel ontgrendelen dmv. de geïntegreerde vingerafdruksensor. De accu gaat lang mee (3430 mAh) en verdere specs zijn;  Bluetooth 4.2, GPS, NFC en USB Type-C.

Meer informatie vind je op de Sony website.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?