You are here: Home » Eten & koken » Nieuw kookboek; The Avocado Show

Nieuw kookboek; The Avocado Show

geschreven door Constance

Gisteravond is het kookboek The Avocado Show gepresenteerd tijdens een feestelijke booklaunch in Amsterdam. Het boek verschijnt vandaag zowel in het Nederlands als ook direct in het Engels bij Kosmos Uitgevers.

Het zal niemand zijn ontgaan dat avocado’s het populairste ingrediënt zijn van het moment. Toen twee vrienden in Amsterdam het 1e avocado-restaurant ooit openden, werd het meteen wereldberoemd. Samen met hun favoriete food developer & styliste Fooddeco tonen zij in dit nieuwe kookboek de mooiste en lekkerste culinaire creaties en recepten van deze #1 superfruit. The Avocado Show laat zien dat ze meer dan alleen lekker, voedzaam en gezond zijn. Avocado’s zijn het het ultieme ingrediënt voor zoete en hartige, en zeer Instagrammable, creativiteit.

Ron Simpson en Julien Zaal zijn de twee creatieve ondernemers achter The Avocado Show: ’s werelds 1e avocado restaurant franchise en lifestylemerk met wereldwijde ambities. Binnenkort gaan er nieuwe filialen in Amsterdam en Brussel open en is er een documentaire over de avocado in de maak.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com