Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Gratis kookboek; Van Boerenkool tot Boeuf Bourguignon Gratis kookboek; Van Boerenkool tot Boeuf Bourguignon
  • Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek
  • Karin Luiten heeft een nieuw kookboek; Slim zónder pakjes en zakjes Karin Luiten heeft een nieuw kookboek; Slim zónder pakjes en zakjes
  • Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza
  • Share a bill app Share a bill app
  • Lunch in Art’otel Amsterdam Lunch in Art’otel Amsterdam
shoppen

Nieuw kookboek; The Avocado Show

Gisteravond is het kookboek The Avocado Show gepresenteerd tijdens een feestelijke booklaunch in Amsterdam. Het boek verschijnt vandaag zowel in het Nederlands als ook direct in het Engels bij Kosmos Uitgevers.

Het zal niemand zijn ontgaan dat avocado’s het populairste ingrediënt zijn van het moment. Toen twee vrienden in Amsterdam het 1e avocado-restaurant ooit openden, werd het meteen wereldberoemd. Samen met hun favoriete food developer & styliste Fooddeco tonen zij in dit nieuwe kookboek de mooiste en lekkerste culinaire creaties en recepten van deze #1 superfruit. The Avocado Show laat zien dat ze meer dan alleen lekker, voedzaam en gezond zijn. Avocado’s zijn het het ultieme ingrediënt voor zoete en hartige, en zeer Instagrammable, creativiteit.

Ron Simpson en Julien Zaal zijn de twee creatieve ondernemers achter The Avocado Show: ’s werelds 1e avocado restaurant franchise en lifestylemerk met wereldwijde ambities. Binnenkort gaan er nieuwe filialen in Amsterdam en Brussel open en is er een documentaire over de avocado in de maak.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?