You are here: Home » Beauty » Dove Winter Care huidverzorging

Dove Winter Care huidverzorging

geschreven door Constance

Dove Winter Care is speciaal bedoeld voor de koude wintermaanden: de verzorgende douchecrème bevat milde bestanddelen die je huid zowel reinigen als voeden.

Deze limited edition heeft een zoete, hartverwarmende jasmijngeur om body & mind direct in een
relaxmodus te brengen. De unieke ¼ hydraterende crème van Dove zorgt bovendien dat je huid
optimaal verzacht en verzorgd wordt. Fact: door de huideigen bescherming (huidbarrière) in de
wintermaanden elke dag te beschermen met hydraterende verzorging, is de huid beter in staat huid eigen vocht en oliën ‘binnen’ te houden zodat ze zacht, soepel en sterk blijft. Wil je erna die zalige jasmijngeur zo lang mogelijk bij je houden?

Er is ook een bijpassende Dove Winter Care anti-transpirant spray of roller met de heerlijke geur van jasmijn. De anti-transpirant formule houdt je oksels tot 48 uur fris en zorgt voor een zachte, gehydrateerde en verzorgde okselhuid.

Nu de dagen korter en kouder worden, kan je huid wel wat extra aandacht gebruiken. Dove introduceert ook deze winter weer de Limited Edition Dove Winter Care lijn met een zijdezachte douchecrème en bijpassende anti-transpirant spray en roller met de ontspannende geur van jasmijn. De tijd van knus binnen zitten, urenlang series kijken en kaarsjes aan is weer aangebroken. Ook zal je ongetwijfeld vaker douchen of badderen om op te warmen. Dove ‘cares’ en weet dat je huid in deze gezellige wintertijd best wat meer gepamperd mag worden met voedende verzorging én cocooning geuren.

Tip: Versterk de huideigen bescherming door vlak na het douchen, als de huid nog warm en vochtig is, direct een olie in te masseren. Doordat de poriën openstaan door de warmte, zal je huid optimaal de voedende en verzachtende bestanddelen kunnen absorberen. In de Dove Dermaspa lijn vind je behalve
heerlijke oliën, zoals Goodness Body Oil, ook meerdere varianten bodylotions om bekende winterperikelen als droogte en ruwe plekjes te verzachten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com