You are here: Home » Beauty » Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil

Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil

geschreven door Constance

Het krijgen van een golden glow was nog nooit zo makkelijk. Bondi Sands introduceert de nieuwste innovatie op het gebeid van zelfbruiner: Liquid Gold Self Tanning Dry Oil. De dual action formule is een droge olie die snel intrekt, meteen werkt en een week blijft zitten. Afspoelen is niet nodig en binnen 3 uur zie je jouw golden tan tevoorschijn komen.

Liquid Gold is verrijkt met arganolie voor optimale hydratatie van jouw huid en met kokos voor de heerlijke, frisse signature Bondi Sands geur. En, zoals gewend van Bondi Sands, eindig je met een perfect gebruinde huid die van binnenuit lijkt te schitteren.
Hoe krijg je die mooie gouden glow?
● Stap 1
Exfolieer je huid voor gebruik zodat je huid glad en zacht is. Dit zorgt voor minimale kans op strepen en vlekken, en daardoor maximaal mooi resultaat.

● Stap 2
Zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd is voordat je de olie gaat gebruiken. Dit kun je het best doen met een lichte bodylotion zodat alle droge plekjes weg zijn. Vergeet je handen niet.

● Stap 3
Breng de Liquid Gold olie direct aan op de huid en gebruik daarna de Self Tanning Mitt om de olie gelijkmatig over je armen, benen en lichaam uit te smeren. Gebruik vervolgens wat er nog over is op de Mitt voor je gezicht, ellebogen en knieën.

● Stap 4
Je kunt je direct aankleden en dan ben je klaar om te gaan! Douchen na aanbrengen is niet nodig. Wil je dat je tan wat donkerder wordt? Breng dan nog een laagje olie aan na 30 minuten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com