You are here: Home » Beauty » Clinique Advent Kalender

Clinique Advent Kalender

geschreven door Constance

Christmas is coming en dus het weer tijd voor de 24 Days of Christmas én de 24 Days of Clinique. In de nieuwe Clinique Advent Calender zitten 24 huidverzorgings- en make-up producten die je laten stralen tijdens deze feestmaand. De Advent Calender is te koop bij ICI PARIS XL en clinique.nl.

En wat zit er in deze adventskalender?
Full-size Clinique Pop Lip Colour + Primer in Love Pop, Full-size Deluxe Blush Brush, Liquid Facial Soap Mild, Rinse-Off Foaming Cleanser, 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula, Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips, Clarifying Lotion Twice A Day Exfoliator 2, Dramatically Different Moisturizing Lotion+, 30ml, Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator, Moisture Surge Overnight Mask, Clinique Pep-Start HydroBlur Moisturizer, Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer, Clinique Smart Custom-Repair Serum, Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream, All About Eyes, Clinique Pep-Start Eye Cream, Deep Comfort Hand and Cuticle Cream, Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm in Super Strawberry, Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer in Blushing Pop, Blushing Blush Powder Blush in Precious Posy, Cream Shaper For Eyes in Black Diamond, Lash Power Mascara Long-Wearing Formula in Black Onyx, Aromatics in Black.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?