You are here: Home » Accessoires » December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie

December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie

geschreven door Constance

Wil je dit jaar éindelijk ervoor zorgen dat je familie sportiever wordt tijdens en na de feestdagen? Geef elkaar dan met kerst een Fitbit cadeau! De Charge 3, Versa, Ionic en de Ace helpen je bij je gezondheid en dankzij de Fitbit-app kan de gehele familie elkaar steunen, motiveren en uitdagen. Dit cadeau zorgt gegarandeerd voor een knallend nieuw jaar.

De Charge 3 is de nieuwste aanwinst binnen de Fitbit-familie. Charge 3 biedt de meest geavanceerde gezondheids- en fitnessfuncties en is de slimste tracker van Fitbit ooit met 24/7 hartslagmeting, 15 doelgerichte oefeningen, notificaties & quick replies, sleeptracking en een batterijduur tot 7 dagen. Daarbij biedt de Charge 3 Hiermee ben je dus helemaal klaar voor de nieuwjaarsduik.
De Versa is Fitbit’s lichtste smartwatch en met een modern design perfect voor de echte fashion-lover. Waterdicht, een battertijduur tot 4 dagen en diverse apps: de Versa heeft het allemaal. Met Quick replies kun je snel antwoorden op berichten, ideaal voor het drukke familielid. De geavanceerde health- en fitnessfuncties geven gepersonaliseerde on-screen workouts met de Fitbit Coach, want wie heeft er tijdens de kerstdagen de tijd om dit zelf te regelen.

Voor de diehard sporter van de familie, die alles wil kunnen bijhouden, is er de Fitbit Ionic. Fitbit’s meest geavanceerde smartwatch levert je persoonlijk en actiegerichte ondersteuning. De smartwatch bezit een geavanceerde GPS systeem, zwemtracking en een interne muziekopslag inclusief een batterijduur van 4+ dagen. Niets houdt je meer tegen met Ionic om je pols.

De Fitbit Ace is hét perfecte kerstcadeau om te geven aan kinderen die teveel achter de TV of laptop zitten. De Ace motiveert kinderen met doelen voor dagelijkse stappen, bewegingsminuten en slaap. Dit doet de Fitbit met activity tracking, herinneringen om te bewegen en actief vieren wanneer de doelen zijn behaald. Krijg samen op een leuke manier inzicht in jullie gezondheid. Ace is het ideale bewegingsmaatje voor je kinderen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com