Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • CATRICE limited edition ‘Astrology’ CATRICE limited edition ‘Astrology’
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • En ook Catrice heeft weer een Adventskalender En ook Catrice heeft weer een Adventskalender
  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
shoppen

Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen

CATRICE lanceert 6 producten waarmee je supersnel een powerlook kunt creëren. Want ben je net moeder geworden en zijn de mascara & smokey eyes verruild voor billendoekjes en babyvoeding? Niet als het aan CATRICE ligt! Met enkele superhandige en snelle make-upproducten creëer je in een handomdraai een prachtige look die de korte nachten en lange dagen doen vergeten.

Slapeloze nachten, lange dagen, het leven van de (werkende) vrouw én moeder is niet altijd gemakkelijk. Maar met de CATRICE #Insta To Go Blur Stick ben je altijd cameraready. De stick verwijdert zichtbaar kleine oneffenheden zoals fijne lijntjes en rimpeltjes. De stick kan onder of over de make-up worden aangebracht en zorgt voor een egaal en glad effect. Praktisch voor onderweg en past in iedere hand-of luiertas.

Fashion essentials voor de fashionable mom: a little black dress en deze CATRICE Little Black One Volume Mascara. Het stijlvolle, ellipsvormig elastomeer borsteltje zorgt voor perfect gesepareerde wimpers met volume.


Als moeder lopen dag en nacht vaak door elkaar. Hoe geweldig is het dan om een palet te hebben met verschillende rosé- en bruintinten. Het CATRICE The Fresh Nude Collection Eyeshadow Palette biedt een veelheid aan mogelijkheden om een zachte oogmake-up te creëren met een trendy nude look.

Kusjes geven is wat een mamma het liefst de hele dag doet en met de CATRICE Lip Sugar Scrub and Balm zullen je lippen zacht aanvoelen op de huid van je kleintje. De transparante textuur voelt aan als de gemiddelde lip peeling. Maar in vergelijking tot andere peelings, laat het niets achter op de huid. De textuur smelt praktisch op de lippen, houdt ze vrij van velletjes en laat ze zacht aanvoelen.

Een krachtige nagellakkleur geeft je een boost. CATRICE ICONails biedt een perfecte gelglans finish én maximale houdbaarheid.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?