You are here: Home » Beauty » CATRICE limited edition ‘Astrology’

CATRICE limited edition ‘Astrology’

geschreven door Constance

Trendsetters weten dat we onze ogen tijdens de koudere maanden van het jaar graag met warme bruin- en goudtinten opmaken. Of je nu kiest voor mat of glinsterend, de tinten zijn ook geschikt om feestelijke make-up stijlen te creëren. En een egale huid, met dank aan contouring, blush en highlighter, zorgt ervoor dat de prachtige oogmake-up nog meer opvalt. Precies op tijd voor het feestseizoen brengt CATRICE de Astrology Limited Edition uit. Het einde van het jaar is immers het perfecte moment om een glimp op te vangen van de toekomst; wat hebben de sterren het komende jaar voor jou in petto? De collectie bestaat uit twee paletten, die bedrukt zijn met subtiele en elegante afbeeldingen van sterrenbeelden, en een kabuki kwast. Alles wat je nodig hebt voor de perfecte looks tijdens de feestdagen.

ASTROLOGY EYE PALETTE
Voor speciale momenten: het palet met 12 hoog gepigmenteerde poederoogschaduwen in bruin- en goudtinten accentueert de ogen vakkundig. De oogschaduwen kunnen zowel solo als gecombineerd worden aangebracht om matte, glinsterende of sprankelende effecten te creëren voor oogverblindende looks. De verpakking met magnetische sluiting heeft 2 geïntegreerde spiegeltjes, dus ook ideaal voor op reis of voor een snelle touch-up onderweg.

ASTROLOGY FACE PALETTE
In een oogwenk een frisse look: met 2 glanzende highlighters, een koele blush tint en een warme nuance om mee te contouren. Het all-in-one Face Palette biedt alles wat nodig is voor een stralende teint.
De verpakking heeft spiegeltjes en een magneetsluiting, zodat het altijd gemakkelijk en goed sluit.

ASTROLOGY KABUKI BRUSH
Voor de perfecte finish: de Kabuki Brush is de musthave beauty tool voor verschillende poedertexturen.
Een prachtig air brush effect en perfect geblende overgangen kunnen worden gecreëerd door de
poeder met een ronddraaiende beweging aan te brengen. De mooie kwast bevat dikke synthetische
haren en voelt superzacht aan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com