Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek
  • Karin Luiten heeft een nieuw kookboek; Slim zónder pakjes en zakjes Karin Luiten heeft een nieuw kookboek; Slim zónder pakjes en zakjes
  • Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza
shoppen

Gratis kookboek; Van Boerenkool tot Boeuf Bourguignon

Dat de aardappel superveelzijdig is en in elke Europese keuken goed tot zijn recht komt, bewijst het kookboek ‘Van Boerenkool tot Boeuf bourguignon’. In het 96 pagina’s tellende boek delen 24Kitchen chef Wim Ballieu en Aviko de belevenissen van hun buurttafeltour door Europa van afgelopen zomer. In 6 Europese landen bereidde de Vlaamse kok voor de lokale bevolking typische streekgerechten met lokale ingrediënten en een touch of Aviko.

‘Van Boerenkool tot Boeuf bourguignon’ bundelt maar liefst 24 overheerlijke gerechten en inspireert met passende recepten voor elke dag van de week. En het kookboek (twv. € 24,95) is gratis verkrijgbaar via www.jouwkookweek.nl

Veel Nederlandse gezinnen hebben wekelijks een min of meer vast kookpatroon. Zo hebben ze vaak aan het begin van de week weinig tijd om te koken, maar willen wel graag een gezonde, verse maaltijd op tafel zetten. Ook zijn er dagen waarop ze lekker ongecompliceerd willen snacken of juist zin hebben om flink uit te pakken en gezellig met z’n allen te tafelen.

Hoe handig is het dat Aviko rekening houdt met ieders individuele “Kookweek” en de recepten uit het kookboek heeft ingedeeld naar de zes verschillende soorten kookdagen? Of je nu een ‘Vlot & Vers dag’ hebt, vrienden te eten krijgt tijdens een ‘Zoete Invaldag’ of lekker wilt kokkerellen tijdens een ‘Uitprobeerdag’, je vindt heel gemakkelijk en snel een recept dat past bij jouw tijdsbesteding. Alle gerechten uit het kookboek zijn eenvoudig te maken en kunnen bijna niet mislukken. En een dagje zonder vlees? Uiteraard is er ook rekening gehouden met vegetarische gerechten in “Van Boerenkool tot Boeuf bourguignon”.

Tijdens de Buurttafel on Tour werd duidelijk dat de aardappel past bij oneindig veel gerechten en allerlei soorten keukens. Of er nu gekookt wordt in Spanje, Zwitserland of het Limburgse Thorn, gerechten met aardappel zijn lekker, bijzonder, gevarieerd én geliefd. In het receptenboek zijn tongstrelende creaties te vinden als torentjes van gegrilde groenten en Rösti rondjes, tapas met Patatas Bravas en Franse kip met venkel, sinaasappel en Franse Friet. Deze gerechten, die herinneringen oproepen aan de vakantietijd, zet je nu dus heel gemakkelijk thuis op tafel. ‘Van Boerenkool tot Boeuf Bourguignon’ wordt door Aviko gratis, dus zonder aankoopverplichting, thuisgestuurd aan iedereen die op www.jouwkookweek.nl
aangeeft wat zijn of haar favoriete vakantiekeuken is.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?