You are here: Home » Keuken » Gratis kookboek; Van Boerenkool tot Boeuf Bourguignon

Gratis kookboek; Van Boerenkool tot Boeuf Bourguignon

geschreven door Constance

Dat de aardappel superveelzijdig is en in elke Europese keuken goed tot zijn recht komt, bewijst het kookboek ‘Van Boerenkool tot Boeuf bourguignon’. In het 96 pagina’s tellende boek delen 24Kitchen chef Wim Ballieu en Aviko de belevenissen van hun buurttafeltour door Europa van afgelopen zomer. In 6 Europese landen bereidde de Vlaamse kok voor de lokale bevolking typische streekgerechten met lokale ingrediënten en een touch of Aviko.

‘Van Boerenkool tot Boeuf bourguignon’ bundelt maar liefst 24 overheerlijke gerechten en inspireert met passende recepten voor elke dag van de week. En het kookboek (twv. € 24,95) is gratis verkrijgbaar via www.jouwkookweek.nl

Veel Nederlandse gezinnen hebben wekelijks een min of meer vast kookpatroon. Zo hebben ze vaak aan het begin van de week weinig tijd om te koken, maar willen wel graag een gezonde, verse maaltijd op tafel zetten. Ook zijn er dagen waarop ze lekker ongecompliceerd willen snacken of juist zin hebben om flink uit te pakken en gezellig met z’n allen te tafelen.

Hoe handig is het dat Aviko rekening houdt met ieders individuele “Kookweek” en de recepten uit het kookboek heeft ingedeeld naar de zes verschillende soorten kookdagen? Of je nu een ‘Vlot & Vers dag’ hebt, vrienden te eten krijgt tijdens een ‘Zoete Invaldag’ of lekker wilt kokkerellen tijdens een ‘Uitprobeerdag’, je vindt heel gemakkelijk en snel een recept dat past bij jouw tijdsbesteding. Alle gerechten uit het kookboek zijn eenvoudig te maken en kunnen bijna niet mislukken. En een dagje zonder vlees? Uiteraard is er ook rekening gehouden met vegetarische gerechten in “Van Boerenkool tot Boeuf bourguignon”.

Tijdens de Buurttafel on Tour werd duidelijk dat de aardappel past bij oneindig veel gerechten en allerlei soorten keukens. Of er nu gekookt wordt in Spanje, Zwitserland of het Limburgse Thorn, gerechten met aardappel zijn lekker, bijzonder, gevarieerd én geliefd. In het receptenboek zijn tongstrelende creaties te vinden als torentjes van gegrilde groenten en Rösti rondjes, tapas met Patatas Bravas en Franse kip met venkel, sinaasappel en Franse Friet. Deze gerechten, die herinneringen oproepen aan de vakantietijd, zet je nu dus heel gemakkelijk thuis op tafel. ‘Van Boerenkool tot Boeuf Bourguignon’ wordt door Aviko gratis, dus zonder aankoopverplichting, thuisgestuurd aan iedereen die op www.jouwkookweek.nl
aangeeft wat zijn of haar favoriete vakantiekeuken is.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

jacqueline de Waal 16 oktober 2018 - 06:34

Volgens mij staan er wel heerlijk recepten in dit kookboek

Reageer
Marian Koeckhoven 16 oktober 2018 - 23:21

Ik zou heel graag een exemplaar van het kookboek ontvangen. Via Facebook lukt het mij op geen enkele manier. Bij voorbaat dank.

Reageer
Constance 20 oktober 2018 - 11:20

Hi Marian, bij mij kan je geen kookboek bestellen. Klik op de link ‘Jouwkookweek’ in het artikel, of anders op deze link

Reageer
Ria rovers 20 december 2018 - 18:54

Gratis kook boek aanvragen van aviko dat is al n maand geleden misschien 2 maar nog niks binnen graag als nog

Reageer
Constance 21 december 2018 - 17:41

Beste Ria, vervelend dat Aviko het boek nog steeds niet heeft opgestuurd, helaas kan lifestylelady.nl niks voor je betekenen want ik plaats alleen maar artikelen en links door. Ik zou anders nogmaals contact met Aviko opnemen als ik jou was. Succes

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com