Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Sleek MakeUP Brow Intensity Test; Sleek MakeUP Brow Intensity
  • Pupa Milano Lasting Color Extreme nagellak Pupa Milano Lasting Color Extreme nagellak
shoppen

Merci Handy Unicorn handgel

Volgens mij ben ik enige in Nederland die totaal niets met unicorns heeft, maar voor iedereen die er dol op is, is er nu de Merci Handy Unicorn pocked sized hand cleansing gel. Het verzorgen en reinigen van je handen is nog nooit zo makkelijk geweest! Met de pocket sized hand cleansing gel Unicorn kan je op ieder moment je handen verfrissen en hydrateren. Het is een limited edition, dus net zo zeldzaam als een echte unicorn.

Merci Handy is een filosofie, een levensstijl (of een “style de vie”, zoals ze dat zeggen in Parijs). Er is geen geheim recept, het enige dat wordt toegevoegd is een vleugje humor en heel veel liefde. Zo worden everyday cosmetics omgetoverd tot lifestyle essentials waar je niet zonder kunt. En dat allemaal in pocket-sized formaat, zodat je de vrolijke musthaves altijd in elke handtas kunt meenemen. Zo simpel kan het zijn.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?