You are here: Home » Beauty » Merci Handy Unicorn handgel

Merci Handy Unicorn handgel

geschreven door Constance

Volgens mij ben ik enige in Nederland die totaal niets met unicorns heeft, maar voor iedereen die er dol op is, is er nu de Merci Handy Unicorn pocked sized hand cleansing gel. Het verzorgen en reinigen van je handen is nog nooit zo makkelijk geweest! Met de pocket sized hand cleansing gel Unicorn kan je op ieder moment je handen verfrissen en hydrateren. Het is een limited edition, dus net zo zeldzaam als een echte unicorn.

Merci Handy is een filosofie, een levensstijl (of een “style de vie”, zoals ze dat zeggen in Parijs). Er is geen geheim recept, het enige dat wordt toegevoegd is een vleugje humor en heel veel liefde. Zo worden everyday cosmetics omgetoverd tot lifestyle essentials waar je niet zonder kunt. En dat allemaal in pocket-sized formaat, zodat je de vrolijke musthaves altijd in elke handtas kunt meenemen. Zo simpel kan het zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com