You are here: Home » Accessoires » SOXS.CO van ‘Eco-wol’

SOXS.CO van ‘Eco-wol’

geschreven door Constance

Loop jij de 4-daagse en wil je comfortabele sokken aan? Vergeet die ouderwetse geitenwollen sokken en kies voor Soxs. Soxs zien er om te beginnen enorm hip uit, met hun schitterende pasvorm en de opvallende gekleurde merklabels. Maar ze zijn niet alleen mooi, de superzachte wol die afkomstig is van Nieuw-Zeelandse schapen wordt ook nog eens duurzaam vervaardigd, met respect voor het dier. Dit wordt ‘eco-wol’ genoemd, maw. verantwoord geschapen wollen sokken dus.

Hoewel de wol afkomstig is uit Nieuw-Zeeland, wordt het materiaal in Europa tot sok verwerkt. De finishing touch, het traditioneel met de hand labelen van het eindproduct, gebeurt in Nederland zelf.

Wanneer je aan wollen sokken denkt, denk je bijna altijd aan gekriebel. Laat dat vanaf nu nou eens verleden tijd zijn! SOXS.CO biedt namelijk ‘100% antiprikgarantie’. En die eeuwige zweetvoeten? Ook daarmee is afgerekend. Soxs zijn ademend én vochtregulerend, wat ze ideaal maakt voor mensen die last hebben van voeten die overmatig transpireren.

Aangezien Soxs mooi strak om de voet zitten, kunnen ze gewoon in je schoenen (en/of laarzen) worden gedragen. Maar ze zijn ook ideaal voor in de ski’s of voor thuis als pantoffels om mee te chillen op de bank.

SOXS zijn er voor man, vrouw, kids en baby en door de manier van breien zijn de SOXS zo flexibel dat ‘one size fits all’. Speciaal voor vrouwen zijn er paarse Yoga SOXS, deze hebben een anti-slip onderzijde.

En voor baby’s zijn er speciale baby SOXS die je kan personaliseren met het bijgeleverde antislip flesje. Schrijf de naam, geboortedatum of leuke tekst op de onderkant en je hebt direct een goede antislip SOXS voor de kleintjes die net gaat lopen! Ze zijn verkrijgbaar met baby pink, baby blue, orange en dark grey.

Samen lekker chillen op de bank, want dat kan met de SOXS duo verpakking; Woman & Man, Woman & Woman of Man & Man SOXS.  En ook is er speciaal Wedding SOXS cadeaupakket met daarin grijze SOXS met een Mr & Mrs label en natuurlijk is er ook een variant voor de Mr & Mr of de Mrs & Mrs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com