You are here: Home » Gordijnen & raambekleding » Oktober woonmaand; Theatraal & bloemenrijk najaar bij IKEA

Oktober woonmaand; Theatraal & bloemenrijk najaar bij IKEA

geschreven door Constance

Op zoek naar nieuwe meubels? IKEA introduceert producten die zorgen voor een theatraal en bloemrijk najaar. De nieuwe items combineren functionaliteit met een glimlach, van aristocratische katten aan de muur tot handige opbergoplossingen van duurzaam hout. Romantische kroonluchters, monochrome tapijten en stoffen en items met kleurrijke bloemenprints brengen sfeer in huis tijdens de donkere maanden. De nieuwe producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij IKEA.

Bloemen zijn da bomb dit seizoen! De LEIKNY kussenslopen met bloemen in wit, blauw en rood brengen kleur in de woon- en slaapkamer. Combineer met de bijpassende hoes voor de EKTORP bank en de ruimte fleurt letterlijk en figuurlijk op. Ook de SARALENA kussenslopen van katoenfluweel met een patroon van een magische bloementuin brengen kleur en warmte tijdens de koudere maanden.

De monochrome GLUMSÖ tapijten in licht- of donkergrijs zijn heerlijk zacht voor blote voeten en passen bij elk interieur. Extra fijn: ze zijn gemaakt van lyocell, een duurzaam materiaal gemaakt van houtresten. Voor de productie van deze tapijten zijn minder water en chemicaliën nodig.

De opberg- en tafelserie HAVSTA bestaat uit traditionele kasten en bijzet- en salontafels van massief grenenhout die je op verschillende manieren kan neerzetten en combineren – zowel horizontaal als verticaal. Geschikt voor grote en kleine ruimtes dankzij verschillende formaten, open en gesloten opbergruimtes en deuren. De designers van IKEA raakten voor HAVSTA geïnspireerd door de eenvoud.

Of je nu met een boek op de bank of in bed kruipt, de SKURUP lampenserie heeft voor elke plek een passend leeslicht. De lampen van zwart staal zet je op de vloer of op tafel en geven de ruimte een stoere, industriële uitstraling. In de romantische ÄPPELVIKEN kroonluchter plaats je echte kaarsen en waxinelichtjes of led-licht.

De zachte FILODENDRON dekbedovertrekken en kussenslopen met bloemen en vlinders geven de slaapkamer een herfstachtig, Engels plattelandsgevoel. Het warme en gezellige gevoel zie je ook terug in de MOSSRUTA slopen en overtrekken van katoenflanel met klassieke ruit. Ook de JUNHILD kussenslopen omarmen de tartan trend met ruiten in blauw, rood en wit.

Met de TORGERD stof met bloemenprint in wit en groen kan je alle kanten op. Je maakt er gordijnen van of zelfs een jurk. Creatief zijn met deze stof voelt extra goed omdat de stof gemaakt is van 100% duurzaam katoen.

De SKILLNAD papegaaien van wit aardewerk brengen een glimlach op je gezicht. Kleed je huis verder aan met de SKURAR muurdecoratie met aristocratische katten. Deze drie chique katten, met een lijst van grijs staal, zorgen voor een verrassing aan de muur of op de plank.

Buiten wordt binnen met de SMAKSINNE servetten, ronde placemats en het dienblad met kleurrijke bloempatronen. Deze vrolijke set maakt dagelijkse dingen als ontbijten en dineren een stukje romantischer.

De SAKARIAS stoel (in NL alleen in het grijs) maakt lang tafelen comfortabel dankzij de gewatteerde zitting, support voor de onderrug en lage armleuningen die onder de eettafel passen. Ook perfect om in te ontspannen in de woon- en slaapkamer.

Voor de VÄLGÖRANDE collectie werkten de designers van IKEA samen met ambachtslieden uit Roemenië en Thailand. Het resultaat: een bijzondere combinatie van traditioneel handwerk en modern design. Zo bestaat de collectie onder andere uit handgemaakte keramieken servies en vazen in verschillende kleuren blauw, en textiel voor op de eettafel zoals een placemat, broodmandje and tafelloper. VÄLGÖRANDE is gemaakt in samenwerking met het Thaise Doi Tung DP en het Roemeense MBQ en creëert werkgelegenheid voor ambachtslieden in beide landen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com