You are here: Home » Beauty » Test; genieten bij Zotos Beauty met Valmont producten

Test; genieten bij Zotos Beauty met Valmont producten

geschreven door Constance

Ruim anderhalve week geleden ben ik te gast geweest bij Zotos Beauty voor een heerlijke schoonheidsbehandeling. En Zotos Beauty werkt met het Zwitserse merk Valmont. Enige tijd geleden ben ik aanwezig geweest bij de lancering van de 2 nieuwste Valmont huidverzorgingsseries V-Line Lifting en V-Shape Filling. En tijdens mijn beautybehandeling zijn er ook producten uit deze series gebruikt.

Beide lijnen maken onderdeel uit van de AWF5 collectie. AWF staat voor ‘Anti-wrinkle & Firmness’, een concept met twee lijnen om de meest zichtbare tekenen van veroudering met absolute precisie te bestrijden. Het cijfer ‘vijf’ achter de letters staat voor een 5x zo snelle werking dankzij een exclusief complex van 5 actieve ingrediënten gericht op de 5 belangrijkste factoren in de dermis (onderste huidlaag). De lijnen bestaan uit een serum, crème en oog crème. Binnenkort kan je meer lezen over deze producten.

Vorige week donderdag was het zover, mijn gezicht kreeg een verwenbeurt. En verwennen is het geworden. Zotos Beauty zit in Amsterdam, vlakbij het Olympisch Stadion en is heel gemakkelijk te bereiken met het OV en ook met de auto. Na binnenkomst in de winkel werd ik meegenomen naar de behandelruimte, die achter de winkel staat.

Nadat ik op de behandelstoel had plaats genomen werd mij gevraagd of ik een allergie voor bepaalde stoffen had (heb ik niet) en kon de behandeling van start gaan.

Allereerst werd mijn huid gereinigd en dit gaat bij Valmont met 2 verschillende producten; de White Falls en Vital Falls en hierbij wordt gebruik gemaakt van de speciale Valmont Vlindermethode. Daarna volgde de huidexfoliatie met de Valmont Face scrub met Catalyst C (én extra Vitamine C poeder) opgebracht. Daarna volgde de Sculpting massage met V-Shape Filling concentrate (serum) en kreeg ik een Lifting massage met Renewing Mask.

Om mijn huid weer te verfrissen werden er regelmatig warme compressen op mijn gezicht en nek gelegd en ook Vital Falls lotion werd een aantal keren gebruikt. Alle producten waren een verwennerij op zichzelf maar het ‘toetje’ moest nog komen want ik kreeg daarna nog een masker en dat was het Valmont Collageen vliesmasker (Regenerating Mask). En dit masker is het beste collageen vliesmasker dat er is.

Terwijl ik heerlijk lag te soezen (en zelf een beetje lag te slapen) werden mijn handen gemasseerd met Regenera II en kreeg ik ook nog een hoofdmassage. Nadat het collageen vliesmasker verwijderd was werd mijn huid nog verzorgd met het V-Line Lifting Concentrate, V-Line Eye Cream en de V-Line Cream.

Mijn gezicht en nek voelden na ruim anderhalf uur heerlijk zacht aan, ik had een mooie gezonde glans en de doorbloeding was absoluut gestimuleerd. En ik ben thuis natuurlijk gelijk de producten uit de V-Line gaan gebruiken.

En tot mijn grote verbazing én vreugde voelt mijn huid nu, ruim 1,5 week later nog steeds heel zacht en soepel aan en is ook de glow nog absoluut aanwezig. Ik wil benadrukken dat het luxe Zwitserse merk Valmont niet voor iedereen is weggelegd en ook dat de behandeling, met deze producten, alleen voor de 40+ vrouw (of ouder) geschikt is. Er zijn natuurlijk wel vergelijkbare behandelingen met andere lijnen/producten van Valmont mogelijk en deze zijn ook perfect voor de jongere vrouw (30+).Maar mocht je jezelf én je huid een groot plezier willen doen, dan zeg ik wel; deze behandeling is het waard en jouw huid ook!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com