You are here: Home » IKEA » IKEA lanceert de limited SJÄLVSTÄNDIG collectie

IKEA lanceert de limited SJÄLVSTÄNDIG collectie

geschreven door Constance

Hoe kleiner de wereld lijkt te worden, hoe meer behoefte er is om anders te zijn dan de rest. Met die gedachte in het achterhoofd ontwierp IKEA de limited SJÄLVSTÄNDIG collectie. Deze nieuwe collectie breekt met bestaande regels en laat mensen thuis een eigen draai geven aan de producten en prikkelt de creatieve en rebelse kant van mensen met opvallende producten als een modulair tapijt en keramische vazen met een persoonlijke handtekening en handafdruk. De collectie is nu verkrijgbaar bij IKEA.

IKEA ging voor deze limited collectie op zoek naar manieren om producten aan te kunnen passen aan je eigen stijl. Uit onderzoek blijkt dat mensen behoefte hebben aan het personaliseren van spullen – om zich te kunnen onderscheiden en om een ‘persoonlijke band’ op te bouwen met het product. Het modulaire tapijt bestaat bijvoorbeeld uit verschillende geometrische vormen met diverse kleuren en patronen die je thuis naar eigen wens kan combineren. Met de verstelbare poten kan je meubels aanpassen aan jouw specifieke wens, bijvoorbeeld door zelf te verven of de hoogte aan te passen.

IKEA vroeg de medewerkers in de fabriek om hun handafdruk en handtekening in de keramische vazen te zetten, elke vaas is dus uniek.De SJÄLVSTÄNDIG collectie daagt uit om buiten de gebaande paden te treden. Zo zijn de blauwe en zalmroze kussens niet bedoeld voor op de bank of de stoel, maar om op de vloer te leggen. Het gele schelpvormige kussen kan je uitgerold neerleggen, of oprollen tot een punt. Met de rollen tape in verschillende kleurencombinaties maak je thuis een eigen kunstwerk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com