You are here: Home » Beauty » Oktober actie van Salt of the Earth

Oktober actie van Salt of the Earth

geschreven door Constance

De oktobermaand staat traditioneel bekend als ‘stoptober’, de maand om te stoppen met roken. Salt Of The Earth voegt nu nóg een gezonde gewoonte toe aan deze herfstmaand: switchen naar een natuurlijke deodorant. Ga jij voor groen? Gedurende heel oktober maakt Salt Of The Earth de keuze voor een 100% natuurlijke deo extra aantrekkelijk!

Steeds vaker maken we de bewuste keuze voor natuurlijke verzorging, zonder ongewenste chemische toevoegingen maar mét de verzorgende kracht uit de natuur. Salt Of The Earth biedt de nieuwste generatie deodoranten, 100% natuurlijk, 100% effectief, en past daarom perfect bij de kritische consument anno nu. De formule is gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout, potassium alum; in Azië wordt dit al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke deodorant. Je brengt het aan onder de oksel en het zoutfilmpje op de huid zorgt ervoor dat onprettige geurtjes geen schijn van kans maken. De poriën worden niet geblokkeerd of vernauwd, de bacteriën die de transpiratiegeur veroorzaken overleven simpelweg niet in het zoute milieu. De perfecte natuurlijke oplossing dus.

Overschakelen naar een natuurlijke deodorant? Dat is extra aantrekkelijk in de oktobermaand! Salt Of The Earth heeft zich als missie gesteld zoveel mogelijk consumenten te helpen de ‘natuurlijke deo switch’ te maken. Houd de winkels van Etos, Kruidvat en het online platform Plein.nl in de gaten, want de hele maand lang zijn er super-acties met alle varianten van Salt Of The Earth.

Bij aankoop van een deodorant krijg je er een gratis of met flinke korting voor jezelf, je partner, zoon, dochter of vriendin! Of je nu houdt van de roll-ons, de sprays of de ‘flagship’ Unscented Classic Stick, Salt Of The Earth heeft voor iedereen een passende, 100% natuurlijke effectieve deodorant. Doordat Salt Of The Earth haar deodoranten uitsluitend verrijkt met natuurlijke stoffen als aloë vera, kamperfoelie en lavendel, zijn ze ook uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Salt Of The Earth deodorants zijn in de maand oktober naast lief voor je huid ook lief voor je portemonnee. Zo krijg je bij aankoop van een Salt Of The Earth deodorant een 2e naar keuze gratis bij Etos. Ook bij Kruidvat en Plein.nl zijn er mooie aanbiedingen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com