You are here: Home » Shoppen » De essence Adventskalender komt eraan

De essence Adventskalender komt eraan

geschreven door Constance

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen vind ik, want ik ben zelf dol op Adventskalenders! En vanaf november as. (te koop bij Etos) brengt essence ook weer hun felbegeerde adventskalender uit: hét must-have december-item voor alle beauty addicts!

In deze fantastische box zijn niet alleen exclusieve beautyproducten, speciaal ontwikkeld voor deze editie, te vinden maar ook de originele bestsellers uit het bestaande essence assortiment. De box heeft een feestelijk ontwerp die je meteen in de kerststemming brengt. In de 24 uitschuifbare doosjes vind je elke dag de coolste en meest stylish essence cadeautjes voor ogen, lippen, gezicht en nagels. Extra gaaf: je kunt de lege doosjes weerterugschuiven en zo de complete box hergebruiken; bijv. voor je make-up producten of sieraden, of als giftbox gebruiken om kerstcadeautjes in te doen.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

anoniem 18 november 2018 - 16:25

is die nog steeds verkrijgbaar?

Reageer
Constance 18 november 2018 - 19:22

Je moet even online kijken, daar was ie nog te bestellen. Succes

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com