Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • essence Trend Edition ‘Into the snow glow’ essence Trend Edition ‘Into the snow glow’
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • essence trend edition magnetic lashes; false lashes 2.0 essence trend edition magnetic lashes; false lashes 2.0
  • essence trend edition ‘dancing on the milky way’ essence trend edition ‘dancing on the milky way’
shoppen

De essence Adventskalender komt eraan

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen vind ik, want ik ben zelf dol op Adventskalenders! En vanaf november as. (te koop bij Etos) brengt essence ook weer hun felbegeerde adventskalender uit: hét must-have december-item voor alle beauty addicts!

In deze fantastische box zijn niet alleen exclusieve beautyproducten, speciaal ontwikkeld voor deze editie, te vinden maar ook de originele bestsellers uit het bestaande essence assortiment. De box heeft een feestelijk ontwerp die je meteen in de kerststemming brengt. In de 24 uitschuifbare doosjes vind je elke dag de coolste en meest stylish essence cadeautjes voor ogen, lippen, gezicht en nagels. Extra gaaf: je kunt de lege doosjes weerterugschuiven en zo de complete box hergebruiken; bijv. voor je make-up producten of sieraden, of als giftbox gebruiken om kerstcadeautjes in te doen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?