Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • CATRICE Lash! Boom! Bang! kunstwimpers CATRICE Lash! Boom! Bang! kunstwimpers
  • Stralend de lente van 2019 in met CATRICE Stralend de lente van 2019 in met CATRICE
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • BABOR Adventskalender is gevuld met 24 schoonheidsampullen BABOR Adventskalender is gevuld met 24 schoonheidsampullen
  • De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac
shoppen

En ook Catrice heeft weer een Adventskalender

En natuurlijk kan ook Catrice niet achter blijven, en ook zij lanceren weer een Adventskalender (te koop bij Kruidvat). Voor een hoop mensen is de kerstperiode een moment van reflectie met de mensen die je lief zijn, koekjes bakken, struinen op een van de vele kerstmarkten, maw. de dagen voor kerst zijn gevuld met zoveel mooie betoverende momenten die ons vrolijk stemmen.

Natuurlijk mogen cadeautjes, groot of klein, niet ontbreken, of je ze nu geeft of krijgt, op pakjesavond, Kerstavond of in een traditionele adventskalender. Die laatste maakt het lange aftellen naar 25 december een stuk leuker!
De CATRICE Advent Calendar #DIY zit vol verrassingen en is het ideale cadeautje voor je beste vriendin, moeder of zus – en voor alle andere beautylovers die graag de laatste make-up trends volgen en het liefst de mooiste producten gebruiken voor een feestelijke look. De prachtig gedecoreerde doos bevat 24 trendy CATRICE producten in hun originele formaat, 24 zakjes in vier verschillende dessins en 24 gouden stickertjes waarmee je een persoonlijk tintje kunt geven aan je adventskalender.

De verrassingen bevatten een prachtig gezichtspalet, de populaire ICONails Gel Lacquers en vele andere schitterende en deels exclusieve producten. En natuurlijk kan je hem gewoon lekker voor jezelf kopen 😉

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?