Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag tip; Remington Reveal Facial Cleansing Brush Test Moederdag tip; Remington Reveal Facial Cleansing Brush Test
  • Nieuwe baardtrimmers van Remington, de Beard Boss Nieuwe baardtrimmers van Remington, de Beard Boss
  • Moederdag tip; nieuwe Remington REVEAL beautylijn Moederdag tip; nieuwe Remington REVEAL beautylijn
shoppen

Haal je haar gemakkelijk uit de klit met de Remington Tangled 2 Smooth

Komt het jou ook zo bekend voor, je stapt uit de douche, zee of zwembad en je haar zit vol met klitten. Borstelen is dan geen pretje, laat staan bij kleine kinderen. Voor de vaders en moeders is het borstelen van het haar een zwaar gevecht. De Remington Tangled 2 Smooth is speciaal ontworpen voor alle mensen met vervelende klitten in het haar.

De Tangled 2 Smooth is Europa’s 1e elektrische borstel om klitten te verwijderen, maw. klittenvrij zonder pijn. Dus heb je altijd al gedroomd van zijdezacht haar zonder klitten? En heb je ook zo genoeg van broos en beschadigd haar? Want als je lang haar hebt, weet je hoe pijnlijk het is om klitten uit je haar te borstelen, maar met de Tangled 2 Smooth Elektrische borstel ontwar je je haar snel, gemakkelijk én pijnloos. Je zult versteld staan hoe snel klitten worden ontward. De snoerloze borstel kan op nat, vochtig of droog haar worden gebruikt. De borstel werkt op batterijen en is voorzien van een beschermhoes, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, dus perfect voor als het weer niet meewerkt. De zachte borstel-tanden bewegen heen en weer om gemakkelijk en op een zachte manier door het haar te glijden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?