You are here: Home » Badkamer » Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman

Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman

geschreven door Constance

De ‘wonen in Tiny Houses’ trend zet steeds meer door en dat is met simplehuman niet alleen mooi, maar ook praktisch en modern. Want waar de ruimte beperkt is, zijn slimme en praktische oplossingen nodig. Het zijn tenslotte de kleine dingen die het leven mooier maken. En wees eerlijk: wat is je absolute droomhuis? Is het een stijlvol duplex appartement, een appartement met een groot terras of een vrijstaand huis met een eigen tuin? Helaas is de realiteit meestal anders – vooral in grote steden, waar steeds minder leefruimte beschikbaar is. Een voordeel: het zijn eigenlijk de kleine dingen die het leven mooier maken.

Simplehuman laat met zijn innovatieve producten zien hoe het leven in een kleine ruimte praktisch en modern kan worden ingericht. Heb je suggesties nodig voor het slim inrichten van je kleine badkamer? De ruimtebesparende oplossingen van simplehuman zorgen op efficiënte wijze voor meer ruimte voor badkamerproducten.

Een nette en overzichtelijke badkamer? Het corrosiebestendig hoekdoucherekje is de ideale oplossing voor wie zijn doucheproducten geordend en in de buurt wil hebben. Het rekje gebruikt de ruimte in de hoeken, en maximaliseert zo de opslagruimte. De planken van roestvrij staal kunnen langs de aluminiumstaaf op de gewenste hoogte worden afgesteld. Met een scheermes- of tandenborstelhouder en twee haken voor sponzen of washandjes hebben alle belangrijke producten die je dagelijks gebruikt een plek. Een geïntegreerde zeepbak rondt het praktische ontwerp af. De versterkte aluminium as en verstelbare gebogen voet bieden ondersteuning en stabiliteit op elk oppervlak.

Je kent het probleem vast wel: douchegel/schuim, shampoo en conditionerflessen zijn overal, maar altijd buiten handbereik als je ze nodig heeft. Met de driedubbel pompen voor wandbevestiging heb je niet alleen alles bij de hand maar ben je gelijk die plastic flessen kwijt. De pompen kunnen eenvoudig aan de muur worden bevestigd met dubbelzijdig plakband of schroeven. Door de transparante schroefdop is het vullen heel eenvoudig. De ergonomische, T-vormige hendel en de geïntegreerde slangenpomp garanderen dat de dosering met één hand nauwkeurig, zonder geknoei, lukt. De geïntegreerde haak biedt ook de mogelijkheid om een washandje, een tandenborstel of een scheermes te bevestigen. Zo wordt uw douchebelevenis eenvoudig en gemakkelijk.

Ook in de keuken kan je aan de slag met simplehuman. Zoals met het slanke afdruiprek van staaldraad kan je je schone vaat netjes neerzetten waardoor het droogproces wordt versneld. Een geïntegreerd messenblok, gemaakt van bamboe, spaart de scherpe snijvlak van de messen. De uitneembare bestekhouder voorkomt dat je bestek een rommeltje wordt. De lekbak wordt gekenmerkt door zijn slimme drainagesysteem. De draaibare uitloop van roestvrij staal onder het rek leidt het overtollige water direct de gootsteen in en houdt zo het aanrecht droog .

Een ander keukenhulpje is de slanke afvalbak met touch-bar en een inhoud van 40 liter omdat deze door zijn compacte vorm ook op de smalste plekken in de keuken kan staan is hij erg geschikt voor kleine ruimtes. Dankzij de geïntegreerde, unieke touch-bar kan je heel eenvoudig de afvalbak vanuit iedere hoek openen. Tik gewoon met je elleboog, stoot met je heup of duw met je knie. Het vervangen van de vuilniszak is ook heel eenvoudig. Hiervoor moet de binnenemmer slechts enkele centimeters worden opgetild en naar voren worden gekanteld. Vervolgens vergrendelt hij zich in positie zodat u de vuilniszak in alle rust kunt vervangen. Simplehuman biedt bijbehorende vuilniszakken, die niet alleen perfect in de emmer passen, maar ook scheurvast zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com