Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Veilig je spullen achterlaten op het strand Veilig je spullen achterlaten op het strand
  • Crivit campingmat met rugsteun Crivit campingmat met rugsteun
  • Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas
  • s.Oliver Feels likes Summer geur s.Oliver Feels likes Summer geur
  • Voorjaarscollectie Bugatti Shoes Voorjaarscollectie Bugatti Shoes
  • Loungen op de Lamzac Hangout Loungen op de Lamzac Hangout
shoppen

Y-Ply relax krukje

Ik ben een echte zonaanbidster en ik vind het dan ook heerlijk om op het strand te liggen, maar plat op mijn rug liggen vind ik niet fijn. Ik wil nl. graag een tijdschrift of een boek lezen of gewoon lekker ‘mensen’ kijken. En dan is het handig als je hoofd of je rug ondersteunt wordt. En dan leg ik dus vaak een tas onder mijn hoofd of onderin mijn rug als steuntje, maar ideaal is het niet.

En omdat ik blijkbaar niet de enige ben, is het Y-Ply krukje (van Tenc Lifestyle.nl) bedacht. De Y-Ply geeft je hoofd of rug precies de extra steun die je nodig hebt om comfortabel te lezen of te liggen. De inklapbare Y-Ply is vederlicht, multifunctioneel en past in iedere strandtas.

De Y-Ply is in elkaar gevouwen niet groter dan een magazine, weegt slechts 540 gram en is multifunctioneel. Of je nu wilt lezen, even van de zon wilt genieten, erop wilt zitten, je hoofd erop wilt laten rusten of je benen omhoog wilt leggen, het kan allemaal. Het slimme Y-ply krukje is verstelbaar zodat het iedere positie aangenaam maakt en het iedereen past. De Y-Ply is verkrijgbaar in verschillende zonnige kleuren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?