Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA viert haar 75e verjaardag met de GRATULERA collectie IKEA viert haar 75e verjaardag met de GRATULERA collectie
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • Ga je trouwen? De bekende blauwe IKEA Frakta tas helpt Ga je trouwen? De bekende blauwe IKEA Frakta tas helpt
  • IKEA lanceert nieuwe meubels voor in je kinderkamer IKEA lanceert nieuwe meubels voor in je kinderkamer
  • IKEA lanceert flexibel design IKEA lanceert flexibel design
  • ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund
shoppen

De IKEA Veggie hotdog komt eraan

Vanaf 9 augustus as. krijgt de o-zo-bekende IKEA hotdog er een vriendinnetje bij, nl. de Veggie hotdog. En ik geef het eerlijk toe, ook voor mij is een bezoek aan IKEA niet volledig, zonder die lekkere IKEA hotdog.

En dat kan nu nog duurzamer, want met de volledig plantaardige’Veggie’ hotdog wil IKEA je aanzetten tot een gezonder leven. De veggie hotdog bestaat onder andere uit rode linzen, quinoa, wortel, boerenkool, kurkuma en gember. De plantaardige variant van de klassieke hotdog is niet alleen gezonder, maar ook een stuk beter voor het milieu. Zo is de CO2-uitstoot per kilogram zeven keer lager. De IKEA hotdog is al bijna veertig jaar een begrip en werd in 1980 voor het eerst verkocht. En momenteel werkt IKEA ook aan een 100% plantaardig softijsje. In Portugal wordt het ijsje op fruitbasis al getest. Volgend jaar zomer wordt het nieuwe softijs ook in Nederland geïntroduceerd.

De veggie hotdog kost 0.50 euro en is verkrijgbaar met toppings als komkommer, kool en gebakken uitjes.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?