You are here: Home » IKEA » Ga je trouwen? De bekende blauwe IKEA Frakta tas helpt

Ga je trouwen? De bekende blauwe IKEA Frakta tas helpt

geschreven door Constance

Het is inmiddels bekend, ik ben een hele grote IKEA fan, lees addict. En regelmatig kom ik IKEA ‘hacks’ tegen waarvan ik denk, Oh…. Wat handig! En dat geldt voor Billy hacks maar ook voor de blauwe Frakta tas. Op IKEA Hackers kwam ik een suggestie tegen die ik alle aanstaande bruiden niet wil onthouden.

Als je gaat trouwen in een bruidsjurk, met hoepel of sleep, wil je er voornamelijk als een prinses uitzien. Maar wat als Cinderella naar het toilet moet, waar laat je die sleep en hoe zit met je comfortabel met een hoepel op een wc bril? Je kunt natuurlijk de Bridal Buddy bestellen maar een veel goedkopere oplossing is de hack met de grote Frakta tas.

Het werkt heel eenvoudig; je knipt een gat (niet te groot in 1e instantie, je kan het gat altijd nog groter maken) onderin Frakta, hier ga je instaan en met de handvatten hijs je Frakta, met je jurk erbij, omhoog en daarna ‘hang’ je de hengels van Frakta om je schouders. En je kan vervolgens heel gemakkelijk naar het toilet, zonder pottenkijkers én zonder hulp. De complete gebruiksaanwijzing staat op IKEA Hackers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com