Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Oktober woonmaand; Theatraal & bloemenrijk najaar bij IKEA Oktober woonmaand; Theatraal & bloemenrijk najaar bij IKEA
  • IKEA viert haar 75e verjaardag met de GRATULERA collectie IKEA viert haar 75e verjaardag met de GRATULERA collectie
ladygadgets

Ga je trouwen? De bekende blauwe IKEA Frakta tas helpt

Het is inmiddels bekend, ik ben een hele grote IKEA fan, lees addict. En regelmatig kom ik IKEA ‘hacks’ tegen waarvan ik denk, Oh…. Wat handig! En dat geldt voor Billy hacks maar ook voor de blauwe Frakta tas. Op IKEA Hackers kwam ik een suggestie tegen die ik alle aanstaande bruiden niet wil onthouden.

Als je gaat trouwen in een bruidsjurk, met hoepel of sleep, wil je er voornamelijk als een prinses uitzien. Maar wat als Cinderella naar het toilet moet, waar laat je die sleep en hoe zit met je comfortabel met een hoepel op een wc bril? Je kunt natuurlijk de Bridal Buddy bestellen maar een veel goedkopere oplossing is de hack met de grote Frakta tas.

Het werkt heel eenvoudig; je knipt een gat (niet te groot in 1e instantie, je kan het gat altijd nog groter maken) onderin Frakta, hier ga je instaan en met de handvatten hijs je Frakta, met je jurk erbij, omhoog en daarna ‘hang’ je de hengels van Frakta om je schouders. En je kan vervolgens heel gemakkelijk naar het toilet, zonder pottenkijkers én zonder hulp. De complete gebruiksaanwijzing staat op IKEA Hackers.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?