You are here: Home » Accessoires » Zomerse zadels van HEER ZADEL

Zomerse zadels van HEER ZADEL

geschreven door Constance

Ook je fiets kan wel een zomerse oppepper gebruiken en dat kan met de kleurige zadels van HEER ZADEL. Dus is het nu de tijd voor terrasjes, lome stranddagen en mooie fietstochten. Of het nu een ritje naar de supermarkt is, of naar het (Vondel)park, dat kan nu met deze zomerzadels.

heer zadel

Heer Zadel biedt in totaal tien gekleurde fietszadels voor een urban lifestyle en de zadels zijn uniek, ze zitten lekker en ze zien er te gek uit! Je fiets is gemakkelijk te herkennen in overvolle fietsenrekken en het is leuk om erop te rijden, dus je valt echt op met zo’n kleurig zadel. De fietszadels zijn geschikt voor alle standaard (stads)fietsen, voor zowel mannen als vrouwen. Heer Zadel is verkrijgbaar in tien kleuren: rood, blauw, groen, geel, lichtgroen, roze, grijs, mint, oranje en lichtroze. En om de lange, zonnige dagen te vieren zijn alle kleurzadels nu tijdelijk € 25,-

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com