Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren
  • Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie
  • CATRICE & essence najaarscollectie CATRICE & essence najaarscollectie
  • Tassen & koffers van Lipault Paris Tassen & koffers van Lipault Paris
  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
  • Voorjaarscollectie Bugatti Shoes Voorjaarscollectie Bugatti Shoes
ladygadgets

Zomerse zadels van HEER ZADEL

Ook je fiets kan wel een zomerse oppepper gebruiken en dat kan met de kleurige zadels van HEER ZADEL. Dus is het nu de tijd voor terrasjes, lome stranddagen en mooie fietstochten. Of het nu een ritje naar de supermarkt is, of naar het (Vondel)park, dat kan nu met deze zomerzadels.

heer zadel

Heer Zadel biedt in totaal tien gekleurde fietszadels voor een urban lifestyle en de zadels zijn uniek, ze zitten lekker en ze zien er te gek uit! Je fiets is gemakkelijk te herkennen in overvolle fietsenrekken en het is leuk om erop te rijden, dus je valt echt op met zo’n kleurig zadel. De fietszadels zijn geschikt voor alle standaard (stads)fietsen, voor zowel mannen als vrouwen. Heer Zadel is verkrijgbaar in tien kleuren: rood, blauw, groen, geel, lichtgroen, roze, grijs, mint, oranje en lichtroze. En om de lange, zonnige dagen te vieren zijn alle kleurzadels nu tijdelijk € 25,-

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?