You are here: Home » Beauty » Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur

Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur

geschreven door Constance

Zoals jullie, alweer 3 maanden geleden, hebben kunnen lezen ben ik ‘uitgekozen’ als Oenobiol ambassadeur. En mocht ik 3 verschillende Oenobiol producten gaan testen én ik mocht zelf uitkiezen welke. Ik heb gekozen voor Oenobiol Hair Support Volume, Oenobiol Skin Support Anti-Age en Oenobiol Skin Support Autobronze Teint.

Ik heb van elke product 2 potjes ontvangen, dus kon ik het Oenobiol Hair Support Volume 6 maanden testen en de Oenobiol Skin Support Anti-Age en Oenobiol Skin Support Autobronze Teint voor 2 maanden. En bij de laatste 2 producten vond ik 2 maanden eigenlijk wel een beetje kort, zeker voor de Skin Support Anti-Age maar aan de andere kant was het wel goed om te kijken of ik verschil zag.

Het Oenobiol Hair Support Volume; dit is echt een product waarvan ik dacht; eerst zien en dan geloven! Ik kleur mijn haar regelmatig tot vaak en het is ook nog eens dun, maw. hier is weinig eer aan te behalen. Maar toen vorige maand mijn kapster meldde dat mijn haar, ondanks een extreme kleurbehandeling de maand ervoor niet veel te lijden had gehad, ging ik toch denken ‘ligt het misschien toch aan supplement?’ En mijn kapster bevestigde dit afgelopen week, want tijdens een tussendoor knipbeurt vond zij mijn haar voller en dikker. Maw. ik blijf dit zeker gebruiken.

Het Oenobiol Skin Support Anti-Age; dit een mooie stralende huid niet alleen met crèmes en maskers te bereiken is weet iedereen, ook alles wat je in je mond stopt helpt daarbij, net als niet teveel zon, alcohol en roken. In Japan is het al een algemeen gebruik om elke ochtend een speciaal anti-aging drankje te drinken. En dat was dan ook de reden dat ik de Skin Support Anti-Age wilde proberen. En ik moet eerlijk zeggen dat ik, in 1e instantie, niet echt het idee had dat er iets gebeurde en dat mijn huid er hetzelfde uitzag. Maar nu ik 1 maand Skin Support Anti-Age niet meer slik, dat was om te kijken of ik nu een duidelijk voor en na verschil zou zien, moet ik eerlijk zeggen dat mijn huid minder strak is en dat mijn wangen een beetje slapjes worden. Dus ik ga snel naar de winkel voor een nieuwe voorraad.

Het Oenobiol Skin Support Antibronze Teint; Toen mijn vriendinnen hoorde dat ik ‘bruiningspillen’ ging testen kwamen ze niet meer bij. ‘Waarom ga jij in hemelsnaam bruiningspillen slikken? Jij wordt in no-time bruin, zelfs met factor heel hoog en in de schaduw!’ En dat klopt, ik word heel snel bruin, Testman zegt altijd; jij wordt nog bruin wachtend bij een stoplicht. Maar toch was ik benieuwd of ik op deze manier mooier, egaler bruin zou worden en niet oranje. En dat laatste was absoluut niet het geval, ik ben tijdens mijn vakantie op Ibiza, heel mooi goudbruin geworden. Dit in combinatie met een hoge factor crème en een parasol uiteraard. En in het verleden wilde er altijd wel een klein stukje van mijn schouders of billen een beetje rood worden (toch net iets te lang in de zon) maar dat was nu ook niet het geval. Toeval? Ik weet niet het maar ik weet wel dat ik tijdens mijn volgende vakantie absoluut weer een potje Skin Support Antibronze Teint meegaat, net als de (nog niet geteste) Sun Age Protect.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com