You are here: Home » Beauty » Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur

Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur

geschreven door Constance

Jullie hebben de afgelopen maanden al een aantal artikelen kunnen lezen over het Franse beautymerk Oenobiol. En nu ben ik gevraagd om een Oenobiol Ambassadeur te worden. Dus dat wordt testen! Ik mocht 3 Oenobiol producten uitkiezen voor een test van 6 maanden en ik heb gekozen voor Oenobiol Hair Support Volume, Oenobiol Skin Support Anti-Age en Oenobiol Skin Support Autobronze Teint. (Oenobiol Volume en Anti-Age heb ik inmiddels ontvangen en Autobronze Teint komt er binnenkort aan.)

1. Hair Support Volume voedt je haar van binnenuit voor mooi en vol haar. De formule bevat plantaardig 5-alfa-reductol (pompoenzaadolie) en verschillende B vitaminen, waaronder biotine (vitamine B8). Biotine draagt bij aan het behoud van een normale en dus gezonde haardos, en zorgt er zo mede voor dat je haar vitaal blijft. En aangezien nieuw haar 3 tot 6 maanden nodig heeft om zich te ontwikkelen en te groeien, bevat Oenobiol Paris Hair Support een kuur voor 3 maanden. Gedurende deze periode wordt je haar gevoed en wordt het volume van je haar van binnenuit verbeterd en is daardoor perfect geschikt voor mensen met dun haar.
2. Skin Support Anti-Age is speciaal ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Skin Support Anti-Age helpt je bij het behouden van de dichtheid, elasticiteit en dus stevigheid van de huid, dankzij de combinatie van tomatenextract, raapzaadolie, luteïne, selenium, Q10 en vitamine E. En voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om 3 maanden lang Skin Support Anti-Age te slikken.
3. Met Skin Support Autobronze Teint krijg je een mooie, egale en stralende bruine teint over je hele gezicht en lichaam, zelfs zonder zon en is op basis van kurkuma. Je huid kan op 2 manieren een bruine kleur krijgen; Aanmaak van melanine onder invloed van de zon (mensen met donkere huidskleur hebben meer melanine dan mensen met lichte huidskleur) en door inname van caroteen dat voorkomt in ons voedsel. Helaas krijgen we via ons voedsel te weinig hiervan binnen om daadwerkelijk effect op de huid te zien. Door inname van Autobronze Teint kleuren de cellen in de onderste huidlagen en door de continue huidcelvernieuwing komen de gekleurde cellen automatisch boven. Dat zorgen voor het bruine, gezonde kleurtje. Het product is samengesteld uit 5 zorgvuldig geselecteerde natuurlijke pigmenten die op natuurlijke wijze door planten worden afgegeven. Doordat er geen bètacaroteen is toegevoegd, geeft Oenobiol Paris Autobronze Teint geen oranje gloed over de huid. Voor een optimaal resultaat gebruik je Skin Support Autobronze Teint 2 tot 3 maanden, tot je het gewenste bruine kleurtje hebt bereikt.

En doordat alle producten minimaal 3 maanden nodig hebben om hun werking te kunnen doen, mag ik alle producten 6 maanden lang gaan testen. Ik ga op 1 april as. beginnen en hou jullie regelmatig op de hoogte van mijn ervaringen.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur - Lifestylelady.nl 28 juli 2018 - 11:26

[…] Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com