Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart
  • Oudjaarsavond vier je met HEMA Oudjaarsavond vier je met HEMA
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • HEMA introduceert kaars met een verhaal HEMA introduceert kaars met een verhaal
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Ook HEMA viert Halloween Ook HEMA viert Halloween
shoppen

Alle Koningsdag-artikelen vind je bij HEMA

Het is alweer bijna Koningsdag! En voor de meeste Nederlanders een van de gezelligste feesten van het jaar. Met oranje versierde straten, vrijmarkten, oud-Hollandse spelletjes, muzikanten en natuurlijk veel gezelligheid. HEMA heeft ook dit jaar weer een uitgebreide collectie met Koningsdag-artikelen om er op 27 april een topdag van te maken. De Koningsdag collectie is vanaf 2 april verkrijgbaar in alle HEMA-filialen en via hema.nl.


Ter ere van de verjaardag van onze Koning is HEMA’s welbekende cava in een oranje jasje gestoken. Daarnaast heeft HEMA limited edition kokers met oranjekleurige popcorn in licht pittige chilli en paprika smaak.

Voor de echte Koningsdag fans heeft HEMA onder andere; rood-wit-blauwe accessoires, oranje brillen, boa’s, pruiken, tiara’s en party props. Daarmee zie je er tip-top uit en meng je je probleemloos in het feestgedruis.

Verder vind je bij HEMA de vrolijkste Koningsdag t-shirts.

En natuurlijk het lekkerste Koningsdag gebak voor bij de koffie (vanaf 24 april).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?