You are here: Home » Beauty » Dove 0% Deodorant

Dove 0% Deodorant

geschreven door Constance

Gebruik je graag beautyproducten waarin zo min mogelijk toevoegingen verwerkt zijn, maar wil je wel de hele dag een fris, zacht gevoel en de beste verzorging voor je oksels? Dan gaat de nieuwe Dove 0% deodorant jouw next favorite worden.

Dove biedt al jaren de beste verzorging voor je oksels, wist je bijvoorbeeld dat onze verzorgende anti-transpirant formule al twintig jaar bestaat? De laatste tijd ontstaat er steeds meer interesse voor natural beauty. We leven niet alleen bewuster, zowel qua voeding als beweging, maar zijn ook beter op de hoogte van bepaalde ingrediënten in cosmetica. You care, en Dove begrijpt dat maar al te goed. Om iedereen elke dag de beste keuze te bieden, introduceert Dove een nieuwe deodorantformule voor een 24 uur fris gevoel en zachte oksels, zonder toevoeging van aluminiumzouten.

Behalve de verzorgende ¼ hydraterende crème bevat Dove 0% deodorant ook vitamine B3, bekend van het ondersteunen van een gezonde huid. Bovendien is de samenstelling verrijkt met zonnebloempitolie voor een extra verzachtende werking.

Alle Dove anti-transpirant en 0% deodorant varianten hebben een verzorgende werking op de kwetsbare okselhuid, de vertrouwde Dove geuren en zorgen voor een langdurig fris gevoel. Alle formules zijn vrij van alcohol en verrijkt met de unieke ¼ hydraterende crème van Dove. Het is alleen nog aan jou welk product jouw persoonlijke voorkeur heeft en het best bij jouw lifestyle past. Maar welke je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op bescherming, frisheid en mooie, zachte oksels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com