You are here: Home » Accessoires » Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam

Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam

geschreven door Constance

Onlangs opende het Nederlandse sieradenmerk Insignety een flagship store aan de Amsterdamse Van Baerlestraat. Met behulp van een ingenieuze ‘designstudio’ ontwerpen bezoekers, samen met de juwelier, hun eigen verlovings-, trouw of vriendschapsring. Ringen worden ‘in real time’ geheel zelf gecreëerd met een hartslag, een vingerafdruk en andere creatieve teksten en patronen.

Naast trouw- en verlovingsringen biedt Insignety ook sieradencollecties die bijvoorbeeld zijn geïnspireerd op de stad
Amsterdam. Voor alle sieraden geldt dat het mogelijk is deze geheel te ontwerpen of te customizen naar eigen wens. Zo is geen enkele ring hetzelfde.

Via de ‘designstudio’ van Insignety kunnen klanten een eigen ring naar keuze samenstellen en ontwerpen. En steeds live in 3D meekijken tijdens het designproces. Zo kan men kiezen voor platina of goud, een glanzende of matte finish, de goudlegering en of men diamanten wil of niet. Ook is het mogelijk om gratis features toe te voegen zoals een vingerafdruk, een hartslag of een persoonlijke boodschap in eigen handschrift. Het designproces duurt bij elkaar zo’n twintig tot dertig minuten. Daarna wordt het sieraad binnen 2 weken in het eigen atelier geprint, gegoten, afgewerkt en gezet door goudsmeden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com