You are here: Home » Beauty » Bioré helpt je in de strijd tegen puistjes

Bioré helpt je in de strijd tegen puistjes

geschreven door Constance

Een gigantische puist op je voorhoofd, vlak voor een belangrijk moment? We herkennen dit allemaal. De oorzaak van puistjes en huidproblemen beginnen bij verstopte poriën. Schone poriën zijn daarom heel belangrijk voor een stralende huid. Bioré is dé porie-expert uit de US en richt zich volledig op het schoonmaken van je poriën.

Bioré lanceert dit jaar een compleet nieuwe range, speciaal tegen puistjes. Daarnaast voegt Bioré ook nieuwe neus-strips toe aan het assortiment: de Ultra diep reinigende porie-strips en een limited edition Cheetah neus-strip, voor de echte “strippers” onder ons en het temmen van zelfs je wildste poriën.

Is je huid van slag en heb je last van puistjes? Maak kennis met houtskool. Deze Anti-Puistjes Cleanser met houtskool en salicylzuur voor dagelijks gebruik zorgt voor een diepe reiniging, zuivert poriën en neemt vuil op om het ontstaan van puistjes te voorkomen. Met zichtbaar resultaat in slechts twee dagen! Speciaal voor de normale tot vette huid.

Houtskool staat bekend om het absorberende vermogen en rekent in no-time af met porie-verstoppend vuil en vet. De nieuwe Anti-Puistjes Scrub, met natuurlijke houtskool, scrubt vuil en vettigheid weg die puisten veroorzaken. Daarnaast voorkomt de scrub het ontstaan van nieuwe puistjes. Gebruik de scrub 2-3 keer per week of indien nodig zelfs maximaal 2 keer per dag. Speciaal voor de normale tot vette huid.

Nieuw in het Bioré strip assortiment: Ultra Diep Reinigende Porie-Strips met toverhazelaar, theeboom-olie en menthol. Deze strips verwijderen nog meer diepgenesteld vuil, vet & mee-eters. De Bioré Ultra Diep Reinigende Porie-Strips werken als een super-magneet en verwijderen zo twee keer meer vuil diep uit verstopte poriën voor een intense reiniging. Schrik dus niet van al het vuil op de strip. (Gebruik de Ultra Diep Reinigende Porie-Strips niet vaker dan eens in de drie dagen. Geschikt voor alle huidtypen.)

En met de neusstrips met cheetah design wordt het reinigen van je poriën een wild feestje! Deze LIMITED EDITION Cheetah neus-strips bevrijden poriën direct van vuil, vet & mee-eters. De Bioré Cheetah-strips werken als een magneet op vuil, vet en mee-eters, zodat de huid optimaal gereinigd wordt. In slechts 10 minuten wordt het wekelijks opgebouwde vuil verwijderd. Wekelijks gebruik vermindert het aantal verstopte poriën en het ontstaan van verstoppingen. Geschikt voor alle huidtypen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com