You are here: Home » Beauty » Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging

Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging

geschreven door Constance

En met het zonnige weer in aantocht is het belangrijk dat je huid goed en voldoende wordt ingesmeerd voor optimale bescherming tegen de zon en UV-straling. Met Kruidvat Solait Sun Care kom je goed beschermd de zomer door en door de verschillende lijnen is er voor elk huidtype een product beschikbaar.

Zo is de Solait Sensitive lijn geschikt voor mensen met een gevoelige huid en kunnen mensen met een voorgebruinde huid de Solait Sunspray Summer Gold gebruiken. Om je huid na het zonnen te verzorgen en je huid weer zacht en soepel te laten voelen gebruik je Solait Aftersun. Een mooi kleurtje zonder in de zon te liggen? Dat kan met de Solait Selftan lijn.
Zodra de eerste zonnestralen zichtbaar zijn, is men weer buiten te vinden, waarbij niet altijd wordt stilgestaan dat je óók op dit soort momenten juist goed en voldoende moet smeren. Om je voldoende in te smeren heb je ongeveer zeven theelepels voor je hele lichaam nodig per keer. Met verschillende innovaties biedt de Solait collectie nu nog meer bescherming voor mensen die van de zon willen genieten.

Zo is de Solait Sensitive lijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige en reactieve huid. De uitgebalanceerde formulering is zo samengesteld dat de risico’s op allergische reacties worden verminderd. De zonproducten in de collectie bevatten vitamine E en de UV filters geven directe bescherming tegen de zon. De collectie is hydraterend, bevat geen parfum en kleurstoffen. De Solait Sunspray Summer Gold komt in 2018 met een vernieuwde en verbeterde formule met een heerlijke nieuwe tropische geur.

Wil je graag extra bescherming in het gezicht, de hals of het decolleté? Dan is Solait Face Sunfluid Anti-Age SPF50+ het perfecte product voor jou. Deze trekt snel in en plakt niet. De anti-age formule helpt rimpels en pigmentvlekken voorkomen. Het product bevat vitamine C, E en Q10.

Terwijl er vaak goed wordt gesmeerd op de huid worden gevoelige plekjes zoals de hoofdhuid vaak vergeten. De Solait Hair & Head Protection Spray SPF 30 is vernieuwd en beschermt de hoofdhuid en helpt natuurlijk en gekleurd haar tegen verkleuren door fel zonlicht. Daarnaast biedt het product bescherming tegen uitdroging en beschadiging als gevolg van hitte en droogte. De spray bevat ook vitamine B5, die diep in het haar doordringt en de vochtbalans reguleert, wat het haar weer mooi en glanzend maakt. De spray bevat een combinatie van UV filters die een directe bescherming geven.

Binnen de Kruidvat Solait collectie is er een uitgebreide range aan aftersun producten beschikbaar. Zo is de Solait Aftersun lotion verkrijgbaar in drie verschillende formaten, waaronder een reisformaat zodat die makkelijk mee op reis kan. Nieuw in het assortiment is de Solait Aftersun Aloë Vera Gel, die een verkoelend effect geeft aan de huid, voor als deze lang blootgesteld is aan de zon. De nieuwe Solait Aftersun Facial Treatment Ampullen zijn speciaal ontwikkeld voor het gezicht, de hals en het decolleté. Het serum bevat aloë vera extracten en panthenol die de huid verkoelt en kalmeert na blootstelling aan de zon. De vochtbalans van de huid wordt hersteld door de intensief verzorgende bestanddelen. Deze helpen daarnaast de natuurlijke huidelasticiteit te bewaren waardoor de huid soepel en zacht wordt. De hele zomer een gehydrateerd gevoel.

Wil je graag een kleurtje maar ga je liever niet teveel de zon in? Gebruik dan de Kruidvat Solait Selftan collectie. Het nieuwe Solait Overnight Tan Mask is speciaal ontwikkeld voor gezicht, hals en decolleté en is verrijkt met een heerlijke tropische geur. Het masker breng je aan voor het slapen gaan en het zorgt ervoor dat je wakker wordt met een natuurlijk gebronsde teint. De toegevoegde vitamine E verzacht de huid en helpt het verouderingsproces van de huid tegen te gaan. Het product biedt echter geen bescherming tegen schadelijke UV-stralen, daarom is het belangrijk om je overdag nog goed in te smeren met zonnebrandcrème.

Naast de Solait collectie biedt Kruidvat ook Kruidvat Originals Sun Care aan: een merk van goede kwaliteit met een lage prijs omdat persoonlijke verzorging belangrijk is voor iedereen. Nieuw binnen het Kruidvat Originals assortiment zijn de Originals Zonnemelk SPF 15 & 30, Kids 50+, Zonneolie SPF 15 & 30 met walnootolie. Kruidvat Originals is gebaseerd op herkenbare ingrediënten, zoals walnootolie. Deze staat bekend om zijn voedende eigenschappen. De Originals Aftersun met komkommer verzacht en verkoelt de huid na blootstelling aan de zon. Tot slot is de Originals Kalmerende Aftersun Gel speciaal ontwikkeld ter behandeling van zonneblaasjes. Met aloë vera als ingrediënt kalmeert het product de door de zon geïrriteerde huid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com