You are here: Home » Beauty » Summerproof met Kruidvat

Summerproof met Kruidvat

geschreven door Constance

De zomer is in aantocht (ja echt waar) en dan komt ook Rokjesdag dichterbij. Dus dan is het tijd voor mooie gladde benen mét een lekker bruin kleurtje. Kruidvat lanceert scheergels in 5 verschillende varianten en daardoor is er nu voor elk huidtype een product beschikbaar. Van een droge, gevoelige huid tot een normale huid; jouw benen zijn in no-time haarvrij. En het is wel belangrijk dat voordat je gaat scheren om je dode huidcellen te verwijderen, en daarvoor kan je de nieuwe Kruidvat koffiescrubs of de Kruidvat peeling douchescrub gebruiken, en zo krijg je een optimaal resultaat. Na het douchen smeer je je probleemzones in met de nieuwe anti-cellulite body gel, met bewezen resultaat. En daarna verzorg je je huid nog met de summer bronze bodylotion voor een licht gekleurde teint.

Zoals al eerder gemeld is het dus belangrijk om je huid te scrubben. Doordat je daarmee eerst de dode huidcellen weghaalt, krijg je het perfecte resultaat. De koffiescrubs van Kruidvat zijn beschikbaar in de varianten kokosolie, pepermunt, vanille en amandelolie. De mix van koffie uit biologische koffiebonen en zeezout verwijdert de dode huidcellen én verzorgt de huid. Masseer de huid met de scrub voor een goede doorbloeding en ervaar de verstevigende werking. Tijdens het scrubben komt een ‘opwekkende’ koffiegeur vrij, waardoor je direct een energiek gevoel krijgt. Het zeezout smelt tijdens de scrubbeweging op de huid. Na het scrubben voelt de huid glad aan en blijft een fijn verzorgend olielaagje op de huid achter met de verschillende geuren kokos (tropisch), pepermunt (opwekkend), vanille (warm zoet) en amandel (verzachtend). De uitgebalanceerde combinatie van koffie en zeezout maakt dat het een milde scrub betreft.

En na het scrubben kan je dus gaan scheren. De formule van de Kruidvat scheergels helpt de huid te beschermen tijdens het scheren en zorgt voor een streelzacht resultaat. De nieuwe Scheergel Dry Skin is speciaal ontwikkeld voor de droge huid met een vochtinbrengende formule. De toegevoegde shea butter helpt huidirritatie tegen te gaan. De nieuwe Scheergel Raspberry & Pomegranate en nieuwe Scheergel Tropical met glycerine en aloë vera zorgen voor een heerlijke exotische geur tijdens het scheren en zijn geschikt voor alle huidtypen.
De Scheergel Silk Flower heeft een verkwikkende, frisse bloemengeur en zorgt voor een ultrazacht resultaat doordat de huidvriendelijke gel het scheermesje extra makkelijk over de huid laat glijden. De gel is geschikt voor alle huidtypen. De Scheergel Sensitive met aloë vera zorgt ervoor dat zelfs een gevoelige huid probleemloos geschoren kan worden. Door de aloë vera is deze scheergel speciaal voor de gevoelige huid en ook ideaal voor de oksels en de bikinilijn.

En na je benen is het tijd voor je voeten. Want deze zijn natuurlijk op zijn mooist zonder eelt en kloven, in je slippers. Met de Kruidvat Voet Scrubcrème of Kruidvat Elektronische Voetvijl verwijder je gemakkelijk dode huid en eelt. Gebruik daarna een intensieve crème zoals de Kruidvat Voetbutter. Besteed vooral aandacht aan je hielen en tenen.

En als finishing touch ga je aan de slag met de rest je lichaam. Je begint met de Kruidvat Body Gel Anti-Cellulite en deze gel bevat de ingrediënten Co-enzyme Q10 en is verrijkt met L-Carnitine en Guarana extract, die helpen de vetophoping in de vetcellen af te breken. Hierdoor vermindert cellulitis binnen 3 weken en helpt het binnen 2 weken de stevigheid van de huid te verbeteren. De gel is onafhankelijk getest en heeft een bewezen resultaat. De lichte gelformule voelt niet vet aan en geeft onmiddellijk een fris gevoel en voor het beste resultaat masseer je de geld 2x daags goed in op probleemzones zoals dijen, billen en buik.

En wil je al met een mooie bruine tint het voorjaar ingaan? Die krijg je met de nieuwe Kruidvat Summer Bronze Bodylotion. Deze zelfbruiner geeft de huid een subtiele teint en tegelijkertijd een intensieve verzorging. De bodylotion is verrijkt met shea butter en is geschikt voor de licht tot medium gekleurde huid en laat de huid weer zacht en soepel aanvoelen.

De producten liggen vanaf volgende maand bij de Kruidvat winkels in de schappen en zijn online te bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com