You are here: Home » Beauty » Kruidvat introduceert Skin Science Daily Defense

Kruidvat introduceert Skin Science Daily Defense

geschreven door Constance

Afgelopen dinsdag heeft Kruidvat haar nieuwe Skin Science Daily Defense producten gepresenteerd en deze zijn speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen tegen schadelijke gevolgen van milieu-invloeden, zoals luchtvervuiling, UV-stralen, IR-licht (infraroodlicht) en blauw licht van computers, smart phones, televisie en tablets.

De producten zijn zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten om de perfecte dagelijkse huidverzorging te bieden. De nieuwe lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, gezichtsmist en kleimasker. Waarbij de gezichtsmist speciaal is ontwikkeld om de huid te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering als gevolg van blootstelling aan blauw licht van apparaten.
En deze producten zijn onafhankelijk getest en onderstaande gewezen resultaten opgeleverd na 4 weken;
• Versterkt de huidbarrière
• Vermindert de schadelijke effecten van vrije radicalen
• Bevordert de weerstand tegen oxidatieve stress veroorzaakt door blauw licht (HEV)

Met een geavanceerd complex aan hoogwaardige ingrediënten zorgen de Kruidvat Skin Science Daily Defense producten ervoor dat de huid wordt beschermd, ontgift en intens gehydrateerd. Zo is het ingrediënt Citystem speciaal ontwikkeld om de door milieuvervuiling veroorzaakte huidproblemen aan te pakken. Deze natuurlijke actieve stof werkt in op de vorming van schadelijke radicalen en bouwt een beschermend schild op. Het ondersteunt het verdedigingssysteem van de huid, bevordert de huid te regenereren en voorkomt vorming van nieuwe rimpels. Het Dynamic Radical Control Complex is een premium antioxidant met 24-uur actieve werking. Het biedt overdag bescherming tegen door de zon veroorzaakte oxidatieve stress, terwijl het ’s nachts behoedt tegen vrije radicalen en het eigen anti-oxidatieve systeem van de huid ondersteunt. Tevens helpt het bestaande rimpels te vervagen. Tot slot heeft de Blue Light Protection Technology de unieke eigenschap de huid te beschermen tegen ‘digitale veroudering’ door de invloeden van blauw licht van computers, smartphones en tablets. Het ingrediënt cacaozaadpeptide bevordert een betere weerstand tegen oxidatieve stress die veroorzaakt wordt door hoogenergetische blauw lichtstraling. Kruidvat heeft de producten ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en zijn onafhankelijk getest. De producten zijn dermatologisch goedgekeurd, waarmee de kans op allergische reacties en irritaties wordt beperkt.

Zo versterkt de Skin Science Anti Pollution Day Cream de natuurlijke weerstand van de huid. Met de innovatieve Pollution Technology met SPF 20 wordt de natuurlijke weerstand van de huid versterkt en bescherming geboden tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. De Skin Science Detoxifying Night Cream helpt de huid ontgiften en de (on)zichtbare schade als gevolg van milieu-invloeden die de huid overdag heeft opgelopen te herstellen.
De Skin Science Advanced Protection Face Mist bevat de Blue Light Protection Technology, die de huid beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering als gevolg van oxidatieve stress die ontstaat bij blootstelling aan blauw licht van apparaten. De verfrissende nevel met plantaardig antioxidant complex geeft directe hydratatie en verkwikking en is gemakkelijk altijd en overal te gebruiken.
De Skin Science Intense Purifying Clay Mask reinigt de huid intensief van invloeden van buitenaf. De zelf-verwarmende werking opent de huidporiën waardoor de natuurlijke ingrediënten een grondige en diepgaande werking kunnen leveren. De Kruidvat Skin Science Daily Defense producten zijn speciaal op elkaar afgestemd en ideaal om in combinatie te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Alle Kruidvat Skin Science Daily Defense producten kosten slechts € 5,49 per stuk en zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com