You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Vind je spullen gemakkelijk terug met Tile Style

Test; Vind je spullen gemakkelijk terug met Tile Style

geschreven door Constance

Ben jij regelmatig iets kwijt, zoals je sleutels, tas, smartphone of tablet? Met de Tile Style en Tilo Sport Bluetooth Trackers vind je alles weer snel terug. Beide modellen zijn waterbestendig, hebben een 2x keer zo groot bluetooth-bereik en zijn 2x keer zo luid als hun voorgangers. Ik heb de Tile Style ontvangen voor een test.


De nieuwe Pro-serie speelt in op de behoeften en lifestyle van mensen. Zo is de Tile Sport extra sterk, met een uniek profiel, een donkere leistenen afwerking en een grafieten ring. De Tile Style is juist een perfecte accessoire voor aan waardevolle items, en is satijnwit met een subtiel geribbelde textuur, afgewerkt met champagne-gouden ring. Beide Tiles hebben een uitsparing, om ze eenvoudig aan bijvoorbeeld sleutels of tassen te bevestigen.


Voor de Tile Pro-serie zijn nieuwe functies in de Tile-app beschikbaar. Zo kan je het volume en 8 verschillende ringtones instellen, om zo het geluid van je Tiles te personaliseren. Daarnaast is het bereik van de Pro-serie vergroot tot 200 meter, waardoor spullen nóg sneller worden teruggevonden. Ook zie je via de app of je je spullen nadert of juist ervan wegloopt, wat bijvoorbeeld handig is als je geen geluid kan afspelen of wanneer je spullen niet direct in het zicht liggen.


Tile is eenvoudig in gebruik , je speelt via de app een geluid af op je Tile of je gebruikt juist je Tile om een geluid op je telefoon af te spelen, zelfs als het geluid uit staat. Ook kan je via de app zien waar je Tile voor het laatst bluetooth-verbinding maakte en eventueel de Tile-community (alle gebruikers die een Tile hebben)  inschakelen om je spullen terug te vinden.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; de Tile Style Pro - Lifestylelady.nl 30 april 2018 - 05:53

[…] Test; Vind je spullen gemakkelijk terug met Tile Style […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com