You are here: Home » Eten & koken » Vier Pasen met Australian Homemade

Vier Pasen met Australian Homemade

geschreven door Constance

Ook dit jaar zorgt Australian Homemade ervoor dat Pasen weer een groot feest wordt voor de echte chocolover. Van handgemaakte Dodo eieren met gekarameliseerde noten tot aan luxe paaseitjes met verrassende vullingen zoals frisse limoncello, zoete framboos, zachte koffie en romige gianduja.

Het assortiment van deze eggclusive collectie zal iedereen verleiden. Want wie wil er nu niet zijn mandje vullen met deze heerlijk eitjes?! Australian zorgt voor de ultieme chocoladebeleving en voegt dit jaar de Crispy Chuncky Chocolate bars en de Rocky Roads toe aan haar collectie, bestaande uit 100% natuurlijke ingrediënten en ambachtelijk met de hand bereid.


De nieuwe Crispy Chuncky Chocolate bar smaakt zoals hij kraakt. Deze massieve chocolade bars zijn gevuld met wit, melk
of pure chocolade en zijn royaal afgewerkt met knapperige granola, luchtige ricecrips en een gekarameliseerde notenmelange.
De klassieke mini paaseitjes kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit uitgebreid chocolade assortiment. Varianten van romige melkchocolade met vrolijke pastelkleurige coating tot pure chocolade met zachte karamelvulling zorgen voor een ware smaaksensatie. En als je niet kan kiezen tus sen al dat lekkers, laat je dan verrassen door de paaseitjes in de mix, gevuld met speculaas, krokante noot en framboos.

De ruige Rocky Road chocolade met zoete marshmallows, knisperende ricecrips en knapperige noten zijn de ultieme
chocoladebeleving voor wie van zoet en knapperig houdt. De melange van premium melk, wit en pure chocolade heeft een zoete nasmaak waar je niet genoeg van zal krijgen.

Voor wie niet met lege handen op de paas brunch wil verschijnen zijn luxe eitjes de perfecte cadeautip! De gesuikerde eitjes met vullingen zoals frisse limoncello, zoete framboos, zachte koffie en romige gianduja brengen kleur op elke paastafel en zijn onweerstaanbaar lekker. De absolute luxe variant van deze chocolade collectie is de goldbox gevuld met melk, witte en pure gesuikerde eitjes, met noten en nougat vullingen. Heerlijk voor bij de koffie, of gewoon om
lekker zelf op te eten.

De handgemaakte Dodo Eggs zijn gemaakt van eerlijke en overheerlijke chocolade. Deze royale paaseieren zijn verkrijgbaar in melk of pure chocolade met opgelegde gekarameliseerde noten.

En de large Egg Nuts zijn een chocolade kunstwerk en daardoor bijna te mooi om op te eten. De prachtige creaties van melk en pure chocolade zijn omhuld met stukjes gekarameliseerde noten of witte nougat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com