You are here: Home » Shoppen » Den Haag heeft een nieuw hotel; Hotel Pistache

Den Haag heeft een nieuw hotel; Hotel Pistache

geschreven door Constance

Den Haag heeft er nieuw hotel bij, nl. Hotel Pistache en dit is een een eigentijds boetiekhotel in een karakteristiek Art Deco-pand in het populaire Zeeheldenkwartier. De 9 ruime, stijlvolle suites (2-6 personen) zijn voorzien van alle huiselijk comfort. Geen traditioneel hotel met drukke lobby, maar eigen faciliteiten op de kamer om van daaruit, like a local, te genieten van Den Haag en Scheveningen.


De 9 comfortabele en ruime suites/hotelappartementen (variërend van 20 tot 70m2) van Hotel Pistache zijn ideaal voor koppels, gezinnen, groepen of zakelijke reizigers en van vele gemakken voorzien. Een luxe, huiselijk gevoel is de standaard. Iedere kamer heeft thee- en koffiefaciliteiten, wifi, smart-tv, maar ook een ruime eethoek/werkplek. De comfort suites hebben een kitchenette en de royal en superior suites zijn zelfs voorzien van een complete keuken. Tip: in de royal suite staat een lange eettafel, perfect voor een brainstorm of uitgebreid diner. Verder beschikt elke suite over een handige mobiel (de ‘Handy’) met gratis 4G, onbeperkt (inter)nationaal bellen en tips over de omgeving.

Een gezamenlijke lobby is er niet, net zo min als een druk restaurant. Bij Hotel Pistache is het gewoon lekker en in alle stijl thuiskomen. De inrichting van het hotel past bij het karakteristieke gebouw en is samengesteld met eigenzinnige blik; denk aan een mooie visgraatvloer, lampen van Flos, eigentijdse meubels met stoffen van Kvadrat van o.a. FEST Amsterdam en &Tradition, keukens van het Zweedse Superfront en een zacht kleurenpalet met (mosterd)gele, blauwpaarse en roze accenten. Aan de muur en op de kussens prijken de illustraties van designer Anne Olde Kalter, die ook de grafische vormgeving voor het hotel deed.


Hotel Pistache ligt op 50 meter van Het Vredespaleis en aan de rand van het bruisende Zeeheldenkwartier. Het Noordeinde voor mooie winkels en goede restaurants is ook dichtbij, net als de tram naar het strand van Scheveningen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com