Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Crivit campingmat met rugsteun Crivit campingmat met rugsteun
  • Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras
  • Lidl introduceert nieuwe beautyproducten Lidl introduceert nieuwe beautyproducten
  • Lidl lanceert haar eigen sportkledinglijn; Crivit Lidl lanceert haar eigen sportkledinglijn; Crivit
wonen

Lidl introduceert een opblaasbare jacuzzi

Heb je altijd al een jacuzzi, in je tuin of op je balkon, willen hebben? Maar zag je op tegen de (hoge) kosten? Dan kan je vanaf 22 maart as. online en vanaf 29 maart as. bij de Lidl winkels, je slag slaan want dan gaat Lidl een opblaasbare jacuzzi verkopen. Nu kan je jezelf letterlijk en figuurlijk onderdompelen in luxe en dan ook nog eens betaalbaar want hij kost slechts €289,00.

Wat krijg je hiervoor? 360° bubbelstand door 118 jets en de max. instelbare temperatuur is 42°C. Verder kan je je bubbels regelen dmv. de afstandsbediening en kan je het water lekker warm houden met het afdekzeil met ritssluiting, incl. cijferslot. Verder zet er ook een filtersysteem en afvoerslang-adapter bij en is de jacuzzi automatisch opblaasbaar met ingebouwde pomp. De maat van de jacuzzi is Ø 180 cm en 70 cm hoog en de inhoud is 700 liter.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jveQrywEBVo[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?