You are here: Home » Beauty » Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018

Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018

geschreven door Constance

Vorig jaar zijn voor de 1e keer de Happy Spirit Days georganiseerd en nu staan die voor 2018 alweer voor de deur. Het festival in Blaricum zit dit jaar weer vol met 3 dagen vol toonaangevende sprekers, workshops en optredens in een sfeervolle en kleinschalige setting. Zo geeft bekende filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen, helpt mindfulness-expert Marnix van Rossum balans te vinden en kun je bij de energieke Afke Reijenga een tribal vinyasa yogales volgen. Ook tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites en geven experts inzicht in leven en toekomst, op de Happy Bazaar vind je mooie producten.

Happy Spirit Days 2018 vinden plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni op een mooie monumentale boerderij in het oude dorp van Blaricum. Snelle beslissers boeken nu extra voordelig want tm 31 maart gaan de Early Birds voor €49,95 in de verkoop en daarna geldt de dagprijs van €59,95. Om het kleinschalige karakter te waarborgen zijn er per dag niet meer dan 300 kaarten beschikbaar. Elk ticket is inclusief 3 workshops naar keuze.


Je kan kiezen uit wijze woorden, swingende sessies en life-changing workshops want op de Happy Spirit Days kies je zelf uit het programma-aanbod van meer dan 40 toonaangevende personen. Volg de inspirerende inzichten van de Belgische mindfulness-grondlegger David Dewulf, beleef Yoga in Concert van Jan Kuiper en Yvonne de Hoop of leer in een uurtje ukelele spelen onder leiding van de dames van UKED. Ook geeft Tijn Touber weer zijn best of meditatie en komen performance artist Jennifer Ann en Boeddhistisch monnik Olande Ananda speciaal voor de gelegenheid naar Nederland. Kennis maken, kennis verdiepen of gewoon nieuwsgierig, op de Happy Spirit Days vind je alle ingrediënten voor een leven in balans. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd met beide voeten in het boerderijgras.
Net als vorig jaar worden bezoekers uit heel Nederland verwacht en die vermaken zich ook tussen de bedrijven door prima. Er valt op het festivalterrein namelijk nog veel meer te beleven. De Happy Garden is de plek om te genieten van bijzondere hapjes bij Foodtruck de Happy Belly of om een espresso, latte of cappuccino van biologische koffiebonen te drinken. Ook kun je hier op persoonlijke ontdekkingstocht door je handen of tenen te laten lezen, een bezoekje te brengen aan een gerenommeerd medium of tarotkaarten te laten leggen. Op de Happy Bazaar doe je nieuwe inspiratie en ideeën op, vind je mooie producten en kun je een parfum op maat laten maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com