You are here: Home » Koop je nieuwe lamp online bij Directlampen.nl

Koop je nieuwe lamp online bij Directlampen.nl

geschreven door Constance

Een van de moeilijkste woonaccessoires om te kopen zijn lampen. En het maakt niet uit of ik een hanglamp, staande lamp of muurlamp zoek. Mijn grootste bezwaar is vaak dat een mooie lamp duur is, of ze zijn betaalbaar maar niet stijlvol en soms zelfs ronduit lelijk. Nu waren Testman en ik op zoek naar een nieuwe grote staande lamp voor onze woonkamer en uiteindelijk kwamen we uit bij Directlampen.nl.

Bij Directlampen.nl heb je, online, heel veel keuze in lampen. Of het nu gaat om een lamp voor boven je eettafel, een design bureaulamp of vloerlampen. Zij hebben veel mooie lampenmerken, zoals Light & Living, Anne, Globo, Bronq en Steinhauer en daardoor kan je kiezen uit trendy verlichting overal in je huis.

Maar ook voor draadlampen, de nieuwste lampentrend, kan je bij hen terecht. Alle draadlampen zijn er in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, bruin, cement, rosé goud en koper. En hiermee geef je je kamer een trendy uitstraling. En als je verschillende draadlampen bij je eettafel hangt kan je ze met elkaar combineren, door ze op verschillende hoogtes te hangen. En zijn er verschillende materialen, zoals metaal, draad en plastic.

Wil je je huis een meer industriële uitstraling geven kies dan een industriële lamp. Deze lampen zijn rond 1850 ontstaan om de donkere fabriekspanden goed te verlichten. En zo ontstonden de grote, grove stalen lampen met een metalen kap of rooster en hierdoor werd het personeel niet verblind. En deze lampen passen perfect bij een strakke inrichting.

Directlampen.nl heeft ook een grote keuze uit spots, plafondlampen en buitenverlichting maar ook voor de kinderkamer. En is je gloeilamp aan vervanging toe, vervang deze dan met een LED lamp, met het uiterlijk van een ‘ouderwetse’ gloeilamp want zo bespaar je op je energie rekening.

Nu ben je waarschijnlijk benieuwd naar de lamp die wij uitgekozen hebben. De keuze is gevallen op de aluminium Lumidem Newton vloerlamp en deze zwarte lamp is verstelbaar in hoogte van 130 cm. tot max. 230 cm. En ook de kap is lekker groot, nl. 50 cm. De lamp was binnen 5 minuten in elkaar gezet en staat nu te ‘stralen’ bij ons in huis.

En op elke lamp zit een garantie van 2 jaar en als je je bestelling voor 16.00 uur doet heb je je pakket de volgende dag al in huis. En mocht de lamp toch niet naar je zin, dan kan je alles, binnen 2 weken, gratis terug sturen. En je kan alle lampen ook bekijken in de showroom in Veenendaal en daar kan je ook een lichtadvies op maat krijgen.

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com