You are here: Home » Gadget nieuws » Zon veiliger met de producten van Terra Nation

Zon veiliger met de producten van Terra Nation

geschreven door Constance

Iedereen weet dat in de zon liggen en zitten lekker is, maar toch is het niet zonder gevaar want de zon kan ook huidproblemen veroorzaken. Het Duits/Griekse merk Terra Nation heeft diverse strand shelters en parasols en deze zijn nu ook in de Benelux te koop.

De lichtgewicht zonbeschermers geven 98% UV-bescherming tegen schadelijke zonnestralen, wat vergelijkbaar is met factor 50. Dankzij het ingenieuze ‘pop-up’ frame zijn de shelters binnen enkele seconden stevig opgezet. Je spullen stop je in de opbergvakken zodat je ze altijd bij de hand hebt. Alle modellen bieden een 360 graden view zodat je zicht hebt op je omgeving.  Zo kan je maximaal veilig genieten van de zon met minimale inspanning, hoe relaxed is dat?


De Hare Kohu Plus geeft bescherming voor 2 personen en heeft grote ventilerende ramen van gaas voor een 360 graden view. Voor wat meer privacy sluit je de shelter eenvoudig met het doek. In de vakken aan de binnenzijde berg je je spullen op. De Hare Kohu Plus weegt slechts 2 kilo en wordt geleverd met een draagtas met schouderband. Opgezet is de afmeting 180x110x180 cm(lxbxh), in de draagtas slechts 14×70 cm, dus ook bij een vliegreis als bagage mee te nemen.
De super ruime Kau Kohu Ultra biedt je eigen cabin op het strand en heeft extra clip-on zijkanten voor meer schaduw. Met het grondzeil is de shelter af te sluiten voor wat meer privacy terwijl je toch zicht houdt op de omgeving dankzij de grote ventilerende ramen van gaas. De Kau Kohu Ultra heeft een gewicht van 4,8 kilo en een afmeting van 154x250x150 (lxbxh) en wordt geleverd met draagtas.

De Roa Kohu (voor 1 tot 3 personen) is een aerodynamische shelter en deze is ideaal wanneer de wind wat sterker is en biedt dankzij de zijden van gaas toch een 360 graden zicht. Het gronddoek heeft een afmeting van 185×175 cm, weegt slechts 2,8 kilo en wordt tevens geleverd met compacte draagtas. Aan de binnenzijde heeft de Roa Kohu enkele opbergvakken.


De Rua Kiri Plus in beige-zand of blauw neem je in een handige draagtas mee naar het strand en is eenvoudig op te zetten. Het doek biedt 98% UV-bescherming tegen schadelijke zonnestralen. De parasol heeft ventilatieopeningen en de baleinen met afgeronde uiteinden om letsel te voorkomen, hebben ogen zodat je er bij veel wind scheerlijnen aan kunt bevestigen.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DEYRlx1gLwQ[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com