Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA
  • Beauty Kitchen producten zijn nu ook in Nederland & België te koop Beauty Kitchen producten zijn nu ook in Nederland & België te koop
  • Natuurlijke limonadesiroop van Agropošta Natuurlijke limonadesiroop van Agropošta
  • AVEDA Indian Sunset make-up collectie AVEDA Indian Sunset make-up collectie
  • Test; Mádara Cosmetics Deodorant & Facial Oil Test; Mádara Cosmetics Deodorant & Facial Oil
  • MÁDARA Cosmetics lanceert 2 nieuwe producten MÁDARA Cosmetics lanceert 2 nieuwe producten
shoppen

LO Amsterdam lipverzorging

Altijd last van droge lippen? En wil je je lippen op een natuurlijke manier verzorgen? Dat kan met LO Amsterdam, wantLO is een nieuw lipverzorgingsmerk met een verfrissende kijk op de beauty-industrie. De oprichtster van LO, Rosa Polak, had de ambitie om skincare te ontwikkelen die volledig natuurlijk is: niet alleen de inhoud, maar ook de verpakking en dit is een unicum in de cosmeticawereld. Volgende maand lanceert LO 3 nieuwe lipbalms.
Al enige tijd zien we dat de cosmetica-industrie transparanter wordt, door een steeds bewustere consument. LO vaart mee op deze tijdsgeest door een geheel natuurlijk product te ontwikkelen. Passend bij de huidige foodtrends; dus geen onnodige toevoegingen, maar puur, ‘food grade’ en organic. Het merk is letterlijk ontstaan aan de keukentafel. Nog steeds maakt Polak de producten zelf, om zeker te zijn dat de skincare van LO aan haar hoge eisen voldoet en iets blijft waar ze vol trots achter kan staan.

Ook de verpakking van LO is zelf ontwikkeld. Geheel plasticvrij. Enkel van glas en hout, een verpakking die eer doet aan het product.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?